Activisionu unikají důležité interní dokumenty
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Activisionu unikají důležité interní dokumenty

Activisionu unikají důležité interní dokumenty

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 2. 2023 14:56

Společnost Activision měl v prosinci napadnout hacker, údajně se dostal k důležitým informacím o zaměstnancích a budoucnosti Call of Duty.

Reklama

Insider Gaming informoval o velkém úniku informací ve společnosti Activision, ke kterému mělo dojít začátkem prosince. Prozatím neznámý hacker se měl dostat k důležitým interním dokumentům o zaměstnancích, konkrétně má jít o jejich e-mailové adresy, telefonní čísla, posty ve společnosti nebo informace o jejich výplatách.

Kromě této nepřijemnosti pro zaměstatnce Activisionu, unikly také informace o následujících dvou dílech série Call of Duty. Že by měl i v roce 2023 vyjít prémiový díl Call of Duty bylo oficiálně oznámeno, a díky dokumentům víme, že jde o hru s pracovním názvem "Project Jupiter " (Sledgerhammer Games), datum vydání by pak měl být naplánovaný na listopad. V roce 2024 pak vyjde díl s pracovím názvem " Project Cerberus" (Treyarch). 

Dobrou zprávou je, že nedošlo k únikům informací o hráčích, například jejich platebních kartách apod.

V poslední řadě musíme podotknout, že letošní díl by měl přinést Sledgehammer Games, mluví se o možném pokračování minisérie Advanced Warfare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama