Activision chystá "prémiové" Call of Duty i na rok 2023
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Activision chystá "prémiové" Call of Duty i na rok 2023

Activision chystá "prémiové" Call of Duty i na rok 2023

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 2. 2023 14:34

Activision již od minulého roku tvrdí, že v roce 2023 vydá prémiové Call of Duty, pořád ale není jasné, zda-li jde doslova o...

Reklama

Myslím, že už si celá herní komunita zvykla na každoroční vydávání nového dílu Call of Duty. O roku 2023 však panuje několik různých informací a otázkou je, která z nich se zakládá na pravdě. Již v roce 2021 měly uniknout interní dokumenty, ve kterých Activision plánuje sci-fi díl pro rok 2023, ten byl nejčastěji spojován s pokračováním v sérii Black Ops od Treyarchu. 

Před zhruba rokem přišel insider Henderson s tím, že Call of Duty vůbec poprvé za posledních více než 15 let vynechá, a další dorazí až ve 2024 - již pouze na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Activision nicméně znovu později zopakovalo, že i na rok 2023 plánuje " prémiové " Call of Duty. Podle některých jde o další plnohodnotný díl, podle jiných o velké DLC ke Call of Duty Modern Warfare 2 z roku 2022.

A celé se to opakuje znovu, vydavatelství Activision ve své finanční zprávě uvedlo, že rok 2023 dostane prémiové Call of Duty, což znamená, že vyjde za plnou cenu (cca 70€), nicméně i tak může jít o masivní DLC pro vydaný Modern Warfare 2. Jak to všechno doopravdy bude, si musíme nějaký ten měsíc počkat, Activision nejčastěji oznamuje nový díl mezi květnem a červnem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama