63 Days je nová RTS, která nás vezme do 2. světové války
i Zdroj: Destructive Creations
Novinka 63 Days je nová RTS, která nás vezme do 2. světové války

63 Days je nová RTS, která nás vezme do 2. světové války

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 4. 2024 08:00

Tvůrci brutální a kontroverzní hry Hatred světu představili svoji novou hru. 63 Days nás vezme do období druhé světové války, kde se ujmeme polského vojska.

Reklama

Patříte mezi fanoušky historie, obzvláště období druhé světové války? Pak byste měli být nadšeni! Studio Destructive Creations, tvůrci velmi brutálního titulu Hatred, připravuje něco přímo pro vás. 63 Days je nová real-time strategie, která nás zavede do Polska roku 1944.

Ve hře se ujmeme několika varšavských vojáků, každý s unikátní osobností a schopnostmi. Spolupráce mezi nimi je klíčová, ale bude na nás, jak je budeme řídit a zda jejich předností využijeme. A skvělá zpráva? Ve hře nechybí možnost stealthu, takže nepřátele můžeme eliminovat pěkně potichu.

Vyrůstal jsem v první svobodné generaci a druhá světová válka mě připravila o rodinu, domov i budoucnost. Nyní mi zbývá jediná možnost: získat pomstu a nezávislost, nebo při snaze o ně zemřít. Přesila je proti nám: bude naše taktika, utajení a týmová práce stačit?” Stojí v oficiálním popisku hry.

63 Days vyjde v průběhu roku 2024 ve verzi PC, nicméně už brzy se můžeme těšit na hratelnou demoverzi. O té včas budeme informovat. Zaregistrovat se pak můžete i do uzavřené betaverze skrze oficiální formulář.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama