Vyzkoušeli jsme Driver San Francisco
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Vyzkoušeli jsme Driver San Francisco

Vyzkoušeli jsme Driver San Francisco

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 9. 2011 23:20

Dnešní článek se bude věnovat Driverovi, jedné z nejvíce očekávané hry roku 2011. Na každé stránce je označena jako jedna z TOP. Bohužel první 30 minutuvé hraní ukázalo zcela něco jiného. V článku jsou naše pocity a náš názor.

Reklama

Dnešní článek se bude věnovat Driverovi, jedné z nejvíce očekávané hry roku 2011. Na každé stránce je označena jako jedna z TOP. Bohužel první 30 minutuvé hraní ukázalo zcela něco jiného. V článku jsou naše pocity a náš názor.

Hra vydaná před 2 dny v USA nám zajistila první hraní. Bohužel trápení začalo už u samotného crackování hry. Hra Vám nenainstaluje Ubisoft Game Launcher složku, kterou potřebujete ke cracknutí. Je nutné si ji pořídit jinak. Po restartu PC se složka v PC / Ubisoft / UGL náhled objevila. SKIDROW a jeho crack opět nezklamal a my si tak mohli hru vyzkoušet jako jedni z prvních.
Hned ze začátku jsme vyzkoušeli HW nároky na vlastní kůži a mohli jsme se sami přesvědčit, zda jsou takové jako se píší na internetu. Nemám nějak zvlášt HIGH počítač, ale grafika s detaily na plno + rozlišení samozřejmě. Graficky to vypadá celkem dobře, ale ne na výbornou, dle mého názoru. 
První mise začíná v oranžovém "ševroletu", který můžete vidět na skoro každém obrázku Driver San Francisco. První co jsem na silnici hledal, bylo nastavení kamery. Auto je příliš velké na monitoru a já jsem zvyklí při závodních hrách mít auto celkem ve vzdálenosti, tohle bylo první zklamaní, tohle byla největší zdálenost, která šla nastavit. Další druh kamery je jako simulátor, vidíte ruce a volant, vlastně tak, jako můžete vidět obrázek výše. O třetí možnosti radši ani nepíšu. 
Vaše první řidičské umění si vyzkoušíte na více proudové silnici s kamarádem uvnitř. Do titulek vývojáři nacpali tutoriál, který Vám radí co čím se dělá a jak se auto ovládá. Musím říct, že ovládání oranžového "ševroletu" je dost hrozné, ale asi se podobá realitě, stále hrabe, dělá velké smyky. 
První informace, které Ubi vypustilo, že nepůjde přejet občany Francisca. No samozřejmě jsem to musel vyzkoušet a to byla asi první věc, u které jsme se zasmál. Lidé Vám vždy uhnout, ale né že uskočí, jako jsme zvyklí u GTA nebo jiných her, tady se doslova kloužou po zemi a hodně, vážně hodně nereálně se pohybují po chodníku. Velkou náhodou se mi podařilo vzít jednoho z občanů do kleští mým autem a autem vedle, postava pána auto doslova oběhla a utekla na chodník, jen upozornuji, jel jsem asi 100 km/h. 
Další věc, která se mi vážně nelíbila je, že se hra každou chvíli zastaví a zobrazí se [LOADING..]. Hra prostě není plynulá, před každou akcí se něco načítá, pro mě velké zklamání a myslím, že né jen pro mě. Určitě hra měla velké očekávání, která hodně rychle spadlo. Říkáte si, proč jsem neřekl nic pozitivního? No bohužel za 30 minut hraní cca jsem na nic, co bych pochválil nepřišel. Tot vše, hru můžete stáhnout a vyzkoušet již nyní i zde u nás.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama