Vývoj In the Valley of Gods pozastaven, studio pracuje na něčem pro Valve
i Zdroj: Spite.cz
The Valley of the Gods Novinka Vývoj In the Valley of Gods pozastaven, studio pracuje na něčem pro Valve

Vývoj In the Valley of Gods pozastaven, studio pracuje na něčem pro Valve

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 12. 2019 10:20

V polovině minulého měsíce jsme psali článek o novém studiu Campo Santo, které z veteránů herní branže seskupilo tým, který připravil naprosto perfektní adventuru Firewatch v roce 2016, která dostala v recenzích až 8.5 / 10. Psali jsme o něm v souvilosti s novou hrou In the Valley of Gods, o kterém jsme poprvé slyšeli před skoro přesně dvěma lety.

Reklama

V polovině minulého měsíce jsme psali článek o novém studiu Campo Santo, které z veteránů herní branže seskupilo tým, který připravil naprosto perfektní adventuru Firewatch v roce 2016, která dostala v recenzích až 8.5 / 10. Psali jsme o něm v souvilosti s novou hrou In the Valley of Gods, o kterém jsme poprvé slyšeli před skoro přesně dvěma lety.

Od té doby jsme o studiu neslyšeli, pak až v souvislosti s koupí Valve, Campo Santo se v polovině roku 2018 přidalo pod Valve a ... a už nic. Po více než roce se objevily spekulace o tom, že by mohla být adventura  In the Valley of Gods zrušena, trailery byly smazány, z profilů vývojářů se hra také ztratila.

V tu chvíli šlo pouze o spekulace, jenže, ty se vyhrotily a na veřejnost prošly informace o tom, že Campo Santo vývoj pozastavilo a maká na něčem pro Valve. Prozatím není jasné na čem, nicméně je možné, že se oznámené adventury z Egypta nikdy nedočkáme.

Vyjádření šéfa Campo Santo:

"Někteří pracují na Dota Underlords, ostatní na Steamu. Vývoj In the Valley of Gods byl pozastaven." — Campo Santo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama