Vybíráme nejlepší herní myš současnosti
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Vybíráme nejlepší herní myš současnosti

Vybíráme nejlepší herní myš současnosti

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 7. 2019 09:54

Co by byl správný gamer bez myši? Pojďte se podívat, které nejlepší kousky lze momentálně pořídit na trhu, co nabízí, a zda je pro hráče stále nesmyslná bezdrátová technologie.

Reklama

Acer Predator Cestus 510

Acer se spoléhá na dvojité spínače Omron®, které nabízejí životnost až 70 milionů kliknutí, tudíž dlouhá životnost je tu zajištěná. S citlivostí 16000 DPI a rychlostí 400 IPS zajistí herní myš bleskurychlé reakce. DPI si navíc dle ukazatele můžete i upravit, a přepínat tak citlivost myši během sekundy.

Horní panel této myši je vyměnitelný, a boční panely si můžete přizpůsobit, takže ergonomicky i z hlediska využití se vám myš maximálně Acer Predator Cestus snadno přizpůsobí. Samozřejmostí je i regulace pomocí závaží.

Nastavit si můžete až 8 programovatelných tlačítek v 5 profilech (flash paměť). Indikátor DPI zůstane vždy modrý, ale ostatní prvky můžete měnit pomocí RGB a 8 různých režimů osvětlení. Vše můžete upravit pomocí softwaru Acer Predator Quartemaster.

Razer Naga Trinity

Společnost Razer tentokrát vsadila na 5G optický snímač, který disponuje 16000 DPI a zachytí pohyb až 210 IPS. K dispozici můžete mít 12 programovatelných tlačítek (celkově 19), ale výhodou je i vyměnitelnost panelu, takže můžete mít panel se sedmi nebo jen třemi tlačítky. Samozřejmostí je RGB podsvícení a dostatečně dlouhý (2,1 m) kabel a naklápěcí kolečko.

Asus ROG Spatha

Pokud za každou cenu chcete bezdrátovou herní myš, tenhle kousek z dílny Asusu splní ty nejnáročnější požadavky. Laserová technologie s rozlišením 8200 DPI a rychlost až 150 IPS nejvyšší možnou přesnost a bleskurychlé reakce téměř na každém povrchu.

K dispozici máte 12 programovatelných tlačítek, RGB podsvícení a vlastní flash paměť pro uložení až 5 herních profilů. Vše nastavujete pomocí softwaru Armour, a pokud chcete, můžete si myš připojit k počítači i pomocí kabelu.

Vybíráme nejlepší herní myš současnosti
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama