Valve: "Half-Life 3 nikdy neexistovalo"
i Zdroj: Spite.cz
ECHO Novinka Valve: "Half-Life 3 nikdy neexistovalo"

Valve: "Half-Life 3 nikdy neexistovalo"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 1. 2017 19:06

Valve: "Half-Life 3 nikdy neexistovalo"

Reklama
Každou chvíli se objeví něco o Half Life 3, které vlastně neexistuje, nikdo ho nikdy neviděl a jak to vypadá, asi nikdy nebude. Něco takového nyní řekl jeden z vývojářů aktuálního týmu Valve. Podle něj Half Life 3 nikdy neexistovalo, co možná, byly to pouze koncepty externích studií.

Není snad měsíc už několikátý rok v kuse, co by se o #Half Life 3 nenapsal alespoň jeden článek. Tam samozřejmě přesahují ty spekulativní od anonymů či stránek, které se zabívají Valve a Steamem. Každopádně tentokrát tu máme opět oficiální zprávu. Jeden z vývojářů prozradil v interview s GameInformerem, že " Half Life 3 nikdy neexistovalo. Bylo spousty prototypů, spousty vývojářů z Valve jich několik vidělo, nikdy však žádný z konceptů neprošel." Valve by zkrátka chtělo něco, co ohormí naprosto všechny hráče, to je však to nejtěžší přání, nikdy se nezavděčíte všem a vydání tak očekávané hry by mohlo skončit zklamáním.

Tím mohl pravděpodobně i navazovat na naší minulou zprávu, kde jsme Vám psali, že v plánu bylo například přechod na strategii či klikací adventuru s živými herci. Nesmíme také zapomenout na veřejnou nabídku od Naughty Dog (tvůrci The Last of Us či Uncharted), kteří se nabídli Valve stím, že Half Life 3 udělají. Bohužel, ani tak solidní a jedno z nejlepších studíí na světě nedostalo zelenou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama