Ubisoft prý za měsíc oznámí Assassin's Creed, Splinter Cell a Prince of Persia
i Zdroj: Spite.cz
Watch Dogs: Legion Novinka Ubisoft prý za měsíc oznámí Assassin's Creed, Splinter Cell a Prince of Persia

Ubisoft prý za měsíc oznámí Assassin's Creed, Splinter Cell a Prince of Persia

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 1. 2020 12:55

Sony PlayStation by nám mělo brzy oznámit svou další velkou herní show, podle několika zdrojů by se měla odehrát někdy během příštího měsíce. Nás samozřejmě především zajímá, co bychom zde mohli vidět.

Reklama

Sony PlayStation by nám mělo brzy oznámit svou další velkou herní show, podle několika zdrojů by se měla odehrát někdy během příštího měsíce. Nás samozřejmě především zajímá, co bychom zde mohli vidět. Už včera se spekulovalo o tom, že Ubisoft zde oznámí nový díl Assassin's Creed ( tady čtěte spousty uniklých informací ).

Jak se ale nyní ukázalo, Assassin's Creed nemusí být jedinou hrou, kterou zde francouzský gigant ukáže, podle neověřených informací od anonymního zdroje na Redditu jsme se dozvěděli, že by se zde měly objevit i pokračování dalších slavných sérií, stealth akce Splinter Cell a dlouho zapomenutá adventura Prince of Persia. Jak k takové informaci zdroj přišel? 

Ubisoft prý nedavno za zavřenými dveřmi ukázal sestřih her, které ukáže v Únoru na akci PlayStationu, objevily se v nich zmíněné hry. Už příští měsíc se dozvíme, co je na tom pravdy. Pokud by to byla pravda, Ubisoft by měl hodně slušnou nabídku her do budoucna, aktuálně pracují na Watch Dogs: Legion, Rainbow Six: Quarantine, Gods & Monsters, Roller Champions nebo Skull and Bones.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama