TellTale Games propustilo zbytek zaměstnanců, co bude dál?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka TellTale Games propustilo zbytek zaměstnanců, co bude dál?

TellTale Games propustilo zbytek zaměstnanců, co bude dál?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 10. 2018 07:41

Před přibližně 14 dny jsme Vás informovali o špatné finanční situaci, se kterou se potýkalo studio TellTale Games, masivně se propouštělo a všechny připravované hry dostaly stopku. Dnes tu máme další informace.

Reklama

Velký vývojářský tým #TellTale Games končí, o tom už jsme ale psali před přibližně 14 dny, všechny vyvíjené projekty dostaly stopku ( Stranger Things, The Wolf Among Us 2 nebo neoznámená zombie hra), mohly za to nízké prodeje a velké investice, studiu tak nezbylo nic, než masivně propouštět, o kolik vývojářů šlo jsme se dozvěděli až dnes, propuštěno jich bylo až 225! Ve studiu zůstalo jen 25 základních vývojářů, kteří se přislíbili, že se pokusí dodělat poslední dvě epizody The Walking Dead, tedy 3. a 4. epizodu.

Dnes však vyšlo najevo, že skončilo i těch základních 25 zaměstnanců, co tedy bude dál, dočkáme se těch dvou epizod? Podle pár hodin staré zprávy se TellTale pokusí domluvit s jinými studii, aby poslední epizody The Walking Dead dodělaly, údajně už v kontaktu s některými jsou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama