Stahujte zdarma pre-alpha verzi českého Claw Hunter
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Stahujte zdarma pre-alpha verzi českého Claw Hunter

Stahujte zdarma pre-alpha verzi českého Claw Hunter

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 5. 2017 10:38

O české adventuře Claw Hunter už jste pravděpodobně slyšeli. Posledně jsme psali o zahájení KickStarterové kampaně, kde tvůrci bohužel nepochodili. Každopádně se na hře pracuje dál a jako vůbec první marketingový tah je tu. Můžete si vyzkoušet pre-alpha v

Reklama
O české adventuře Claw Hunter už jste pravděpodobně slyšeli. Posledně jsme psali o zahájení KickStarterové kampaně, kde tvůrci bohužel nepochodili. Každopádně se na hře pracuje dál a jako vůbec první marketingový tah je tu. Můžete si vyzkoušet pre-alpha verzi 0.02. 

Česká adventura #Claw Hunter od indie studia Unidreams ze začátku nevypadalo vůbec špatně, co už ale špatně dopadlo, byla KickStarterová kampaň, která se ale vůbec nevydařila. Tvůrci zdaleka nevybrali ani 1 / 3 z požadovaných 800.000$. Co s hrou bude dál? Prý se na ni bude pracovat a tvůrci počkají, co hráči řeknou na pre-alpha verzi, která je ke stažení na Google Drive o velikosti 2.4 GB. 

Hra se v tuto chvíli objevila na Steam Greenlight, kde Vás alespoň požádáme o palec nahoru. Claw Hunter teď bude nějakou dobu ve vývoji, pak snad tvůrci zkusí lepší marketingovou kampaň a na KickStarteru to zkusí znovu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama