Rockstar Games oficiálně oznamuje Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition
i Zdroj: Spite.cz
GTA: The Trilogy Novinka Rockstar Games oficiálně oznamuje Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Rockstar Games oficiálně oznamuje Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 10. 2021 19:40

Studio Rockstar Games oficiálně oznámilo očekávané GTA: The Trilogy - to zahrnuje trojici remasterovaných dílů.

Reklama

Dalo se to očekávat každým dnem, že Rockstar Games oznámí během pár hodin až dnů spekulované GTA Trilogy naznačovalo až moc indícií, první z nich byly už informace v lednu stím, že trilogie vyjde ještě letos, před pár dny tomu pomohla ratingová organizace a nakonec první informace v souborech aktualizovaného R* Launcheru.

Teď to tu máme konečně oficiálně, Rockstar Games oznámilo  Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, které dle očekávání nabídne remasterované díly GTA 3, GTA: Vice City a GTA: San Andreas. Vyjít má ještě letos, podle oficiální tiskové zprávy později tento rok, chystá se ve verzích PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch. V průběhu roku 2022 se pak dočkají také mobilní verze Android a iOS. 

Tvůrci hráče ujišťují, že hry si zanechaly svoje vizuály, pravděpodobně tak dojde pouze na vylepšené nasvícení, 4K textury a další maličkosti, tady se žádná revoluce rozhodně neodehraje. Na pvní záběry si musíme počkat, k dispozici je prozatím jen nic neříkající teaser trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama