Přehled: To nejzajímavější z THQ Nordic Showcase
i Zdroj: Spite.cz
Elex 2 Novinka Přehled: To nejzajímavější z THQ Nordic Showcase

Přehled: To nejzajímavější z THQ Nordic Showcase

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 9. 2021 10:59

Pojďme si shrnout včerejší prezentaci společnosti THQ Nordic, vidět můžeme hned několik nových her a ukázek.

Reklama

Vydavatelství THQ Nordic si podobně jako nedavno PlayStation připravilo vlastní větší showcase konferenci, ta se kromě na představení novinek co se chystá zaměřila také na oslavu 10. výročí společnosti. Níže už přehled novinek.

Elex 2

PC, PS5, PS4, XONE, Xbox Series X/S

Druhý díl Elex míří na všechny hlavní platformy, kdy by ale měl dorazit není úplně jasné, nicméně počítáme s minimálně rokem 2022. Níže už se podívejte na příběhový trailer.

Destroy All Humans! 2 - Remake

PC, PS5, XBOX Series X/S

Tak se remaku dočká také původní druhý díl z roku 2006. A není divu, první remakovaný díl měl překvapivě velký úspěch, níže gameplay trailer.

MX vs ATV Legends

PC, PS5, PS4, XONE, XBOX Series X/S

Studio Rainbow zde oznámilo pokračování série MX vs. ATV s podtitulem Legends. Hráči se mohou těšit na propracovanou karieru, multiplayer ale také split-screen.

SuperPower 3

PC

Studio GolemLabs zde předvedlo pěkný cinematic trailer nedavno oznámené geopolické strategie SuperPower 3, ta míří exkluzivně na PC. 

Outcast 2

PC, PS5, XBOX Series X/S

Appeal Studios na showcase oznámilo druhý díl titulu Outcast, na ten si většina hráčů možná ani nevzpomene, vyšel totiž už v roce 1999, možná si ale vzpomenete na jeho remake z 2017. Každopádně nyní je čas na druhý díl, ten nás pošle na první pohled do krásného otevřeného světa. Více prozatím nevíme, tvůrci tají i přibližné datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama