Pokémon GO slaví halloween touto akcí
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Pokémon GO slaví halloween touto akcí

Pokémon GO slaví halloween touto akcí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 10. 2016 21:08

Pokémon GO slaví halloween touto akcí

Reklama
Za několik málo dnů začíná halloween, u nás dušičky. Jelikož ale hra Pokémon GO nepochází od nás, bude se slavit halloween a to na plné pecky. Od 26.10. 2016 do 1.11. 2016 se ve hře začne ukazovat mnohem více duchů, jako třeba Gastly, Hanter nebo Gengar + další dobrá zpráva.

Halloween je pomalu tady, sním začínají i různé akce v hrách, mezi které se přihlásila mobilní hra #Pokémon GO. Niantic Labs právě na svém profilu informovali, že od 26.10. do 1.11. 2016 se kolem nás začnou množit mnohem více než obvykle duchové Gastly, Hanter, Gengar, Hypno, Zubat, Golbat nebo Drowzee. To však není vše, počas této akce se vechny candy (sladkosti) hned zdvojnásobí, takže pokud chytíte Gastlyho, nedostanete klasicky 3 candys, ale 6. Stejně tak v případě transferu panu profesorovi, tam klasicky dostaneme jeden candy, počas akce ale hned dva. 

Dvojnásobné candys by se měly vztahovat na všechny Pokémony a to včetně Vašeho buddy pokémona, který za například 5km procházku daruje 1 candy, počas akce však hned 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama