Phil Spencer si vyzkoušel Elden Ring, je z něj nadšený
i Zdroj: Spite.cz
Elden Ring Novinka Phil Spencer si vyzkoušel Elden Ring, je z něj nadšený

Phil Spencer si vyzkoušel Elden Ring, je z něj nadšený

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 11. 2020 11:17

Elden Ring od tvůrců Dark Souls a Sekiro byl oznámený na E3 2019, od té doby se o hře prakticky nikdo nezmiňuje.

Reklama

Minulý rok se na E3 2019 objevila dle předpokladů nově připravovaná hra od tvůrců série Dark Souls a skvělého Sekiro: Shadow Die Twice. From Software však o hře příliš neprozradilo, vidět jsme mohli nic moc neříkající trailer. V podobném duchu žijeme až do dnes, o Elden Ring se prakticky vůbec nemluví, víme snad jen, že půjde o nejotevřenější hru od From Software, přímo otevřený svět by ale nabídnout neměla. Stále se spekuluje také o datu vydání, jednou se objevila zpráva o roku 2020, podruhé až o 2022. Kde je pravda zatím nevíme.

Každopádně po dlouhé době můžeme o Elden Ring slyšet. Ozval se oficiálně sám boss XBOX divize Phil Spencer, který prozradil, že hru osobně viděl a mohl si ji také zahrát. První dojmy jsou velmi kladné, dokonce tvrdí, že jde o nejambicióznější hru od Miyazakiho, právě ten se podepsal pod hry jako Dark Souls, Bloodborne nebo Demon's Souls.

Letos už bude pouze jediná možnost, kde bychom mohli Elden Ring vidět, a to na populární konferenci The Game Awards 2020, která proběhne v prosinci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama