Objevily se další spekulace o GTA 6
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Objevily se další spekulace o GTA 6

Objevily se další spekulace o GTA 6

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 7. 2019 17:57

Není to poprvé a rozhodně ani naposledy. Na internetu se objevily další spekulace o Grand Theft Auto 6, a i tentokrát se mluví o několika městech a pozor, i o hlavním hrdinovi jménem Ricardo.

Reklama

Uživatel JackOLantern1982 na Reddit přidal hodně zajímavý příspěvek. V některých aspektech se ztotožňuje s nedavnými spekulacemi, jakože hra nabídne Vice City včetně dalších území, nově Jack mluví o lokaci jménem Rio de Janiero a pozor, některé mise by nás měly vzít opět do Liberty City, ovšem stejně, jako několikrát v předchozích dílech se podíváme jen do části města, nenabídne otevřený svět.

Vše se odehrává v 70. až 80. letech a i zde se potvrzují některé minulé spekulace. Hlavní postava ( GTA 6 prý nabídne jen jednu) se jmenuje Ricardo, menší dealer, který šéfuje drogy menším grupám, naším úkolem však bude šéfovat drogy celému "světu". 

Novinkou a velkou změnou by měl být arsenal zbraní, který u sebe bude možné mít. Již u sebe nebudeme nosit desítky různých zbraní, ale pouze několik, stejně, jako v Red Dead 2 nebo Max Payne 3. Tedy pistoli a útočnou pušku + granáty, například? Těšit se máme i na přírodní vlivy, jako tornáda, záplavy a další.

Na hře se prý pořádně začalo pracovat až v roce 2015 a nese pracovní název Project Americas. Nyní jde o hlavní titul na kterém pracují naprosto všechna Rockstar Games studia. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama