Nejnovější aktualizace Dota 2 nabídne spousty změn a nového hrdinu
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Nejnovější aktualizace Dota 2 nabídne spousty změn a nového hrdinu

Nejnovější aktualizace Dota 2 nabídne spousty změn a nového hrdinu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 12. 2016 00:29

Nejnovější aktualizace Dota 2 nabídne spousty změn a nového hrdinu

Reklama
Dnes 12. Prosince Valve vydalo aktualizaci 7.00, která přináší hned několik změn. Ty se týkají jak uživatelského rozhraní, tak změn ve hře, tam se změna dotkne napříkad talentů a statistik. S novou aktualizací dorazila také nová postava Monkey King.

Dlouho očekávaná aktualizace 7.00 pro #Dotu 2 je konečně tady. Oficiální stránky odhalily, co nového přináší a že toho není málo. Úprava se dotkla téměř všeho co ve hře najdeme, ať už to je uživatelské rozhraní či samotný gameplay. Nechybí ani noví hrdina Monkey King (král opic). 

Monkey King je silný na blízko, umí částečně čarovat a vyvolat si umí skupinku opic, která časově omezenou dobu bojuje po Vašem boku. Zároveň se umí dokonale krýt, umí se změnit ve věci kolem sebe, skvělé maskování!

Změny se dotkly také HUDu, například minimapu si můžete nastavit jak sami velkou chcete, stačí potáhnout myší. Sledovat nyní můžete i životy a manu Vašich spoluhráčů a to po stisknutí tlačítka ALT. Otevřit konečně můžeme i nastavení během hraní, není nutné opustit mapu, všimněte si nově ozubeného tlačítka nahoře vlevo. Více už na video níže, spousty dalších změn sledujte na ofiko stránce.

Omlouváme se lidem, kteří sledují mobilní verzi, může se jim stránka načíst chybně, chyba však je na straně Valve, kteří to způsobují videem. Doporučujeme tak se na videa podívat přes PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama