"Lepší už to být nemůže", říkají tvůrci The Last of Us 2
i Zdroj: Spite.cz
Novinka "Lepší už to být nemůže", říkají tvůrci The Last of Us 2

"Lepší už to být nemůže", říkají tvůrci The Last of Us 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 10. 2019 08:15

Je na čase přijít s další generací konzolí, hry začínají být stále náročnější a Naughty Dog studio prý doslova vyždímalo možnosti konzole PlayStation 4. Může za to hlavně grafika, otevřené prostředí nebo...

Reklama

Už při pohledu na poslední pěti minutový gameplay bylo jasně vidět, o jak grafický skvost půjde. A nebylo to pouze o grafice, ale i o vymodelovaných postavách či perfektních animacích. Všimnout jsme si mohli i otevřenějšího prostředí či spousty vedlejších postav na jednom záběru.

A právě všechny tyto možnosti vyžadují výkon - hodně výkonu. Podle Naughty Dog jde o jejich nejpropracovanější a největší hru vůbec, z konzole PlayStation 4 prý vyždímali snad veškerý výkon. Nejvíc paměti "sežere" nová technologie motion-mapping, díky které se budou postavy hýbat jako nikdy předtím, podle tvůrců má jít o nejrealističtější fyziku postav v TPS vůbec a to ne jen u Ellie, ale u všech postav ve hře.

Zdá se, že konzole další generace jsou už opravdu potřeba. Na PlayStation 5 budeme čekat jen necelý rok. The Last of Us 2 vyjde 21.2. 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama