Jak jsou na tom připravované hry od Remedy?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Jak jsou na tom připravované hry od Remedy?

Jak jsou na tom připravované hry od Remedy?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 8. 2021 07:36

Finské talentované studio prozradilo pár informací ohledně připravovaných her. Jak je na tom Alan Wake 2 či Vanguard?

Reklama

Oblíbené studio Remedy, které proslavily značky Max Payne a Alan Wake aktuálně připravuje minimálně další tři projekty. Jak si vedou a v jaké jsou fázi vývoje? O tom informoval oficiální blog studia. Pojďme ale hezky popořadě od oznámených po stále tajných hrách.

  

Crossfire X

Chystaná multiplayerová střílečka Crossfire X od Korejského studia Smilegate podpoří také Remedy, které ke hře vytvoří menší příběhovou část. Ta by měla podle oficiálních informací být hotová v druhé polovině roku 2021. Nic ale z příběhu ani datum vydání prozradit nemohou, vše si šéfuje XBOX Game Studios.

Project Vanguard

Ačkoliv je to nějaký ten rok, co Remedy oznámilo hru s pracovním názvem Project Vanguard, stále o ní nevíme prakticky vůbec nic. Oficiální stránky prozrazují minimum, půjde o multiplayerovou live-service hru na Unreal Engine 4. Aktuálně je ve fázi plné produkce a někteří šťastlivci se již mohli podívat přímo do hry skrze testování. Chystá se pro PC a konzole.

Alan Wake 2 (?)

Remedy ve spolupráci s Epic Games chystají velkou AAA hru, podle důvěryhodných zdrojů má jít zcela jistě o druhý díl skvělého Alana Wakea. Prozatím to však nebylo oficiálně potvrzeno, nicméně Remedy právě potvrdilo, že hra vstoupila do plné produkce. To znamená jediné, minimální šance na zrušení vývoje a minimálně rok až tři dalšího vývoje. Oznámení by ale klidně mohlo dorazit už v roce 2022.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama