Hunt: Showdown bude další free-to-play hrou Cryteku
i Zdroj: Spite.cz
Hunt: Showdown Novinka Hunt: Showdown bude další free-to-play hrou Cryteku

Hunt: Showdown bude další free-to-play hrou Cryteku

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 6. 2017 11:32

Minulý měsíc Crytek po velkých změnách v útrobách společnosti oznámil akční hru Hunt: Showdown, která pravděpodobně nahradí dříve oznámenou hru Hunt: Horrors of the Gilded Age, která je již pravděpodobně mrtvá. Teď se podařilo zjistit, že i Showdown bude free-to-play hrou.

Reklama
Minulý měsíc Crytek po velkých změnách v útrobách společnosti oznámil akční hru Hunt: Showdown, která pravděpodobně nahradí dříve oznámenou hru Hunt: Horrors of the Gilded Age, která je již pravděpodobně mrtvá. Teď se podařilo zjistit, že i Showdown bude free-to-play hrou.

Crytek měl v poslední době velké finanční problémy, hry se tak dobře neprodávaly a další připravované šly do koše. Zrušilo se hned několik studií a podle oficiální zprávy se měl Crytek opět zaměřit především na AAA tituly, jako byl například Crysis. Chvíli na to byla oznámena očividně akční hra #Hunt: Showdown, o které doposud nic nevíme, ukázali nám pouze trailer stím, že by mělo jít o kooperaci. Teď se podařilo zjistit, že půjde opět o free-to-play hru stejně, jako v jeho prvním případě, #Hunt: Horrors of the Gilded Age.

Zdá se, že se Crytek nepoučil a opět plánuje něco, co je poslední roky potápělo. Uvidíme, jak si stímto poradí a zda-li to společnost alespoň trochu zachrání. Více by jsme se měli dozvědět už na E3 2017, která začíná za pár dní, tam by ji Crytek měl plně představit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama