Festival E3 by se mohl změnit, lidem se nový nápad nelíbí
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Festival E3 by se mohl změnit, lidem se nový nápad nelíbí

Festival E3 by se mohl změnit, lidem se nový nápad nelíbí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 9. 2019 16:47

Nejoblíbenější festival na světě, E3 je rok co rok méně navštěvovaný a ztrácí na popularitě. Tvůrci veletrhu potřebují změnu a už navrhli, jak by mohla vypadat. Hráčům se absolutně nezamlouvá.

Reklama

E3 byl vždy nejoblíbenějším a největším herním festivalem na světě, poslední roky však ztrácí na popularitě a to jak fanouškovské, tak z pohledu zúčastněných společností. Letos to možná byla nejhorší výstava v historii, chybělo toho hodně a hráči i tvůrci festivalu spokojení nebyli.

A tak se chystají změny, jak zpopularizovat a zvýšit navštěvnost, co udělat pro to, aby si udrželi početnou komunitu? Přicházejí první návrhy. E3 2020 by se mohla zaměřit na influencery a známé osobnosti. Stejně tak by se mohl změnit časový plán a uspořádání vystoupené jednotlivých společností. 

Změna by se týkala i návštěvnosti, která se podobá neměckému Gamescomu. První den festivalu by patřil byznysu a novinářům, další dny pak běžným fanouškům se vstupenkou. Zvýšit by se měl i prostor pro další tisíce lidí. Vše je prozatím jen návrh, který nemusí vyjít, uvidíme, sčím ESA nakonec přijde. Byla by velká škoda, kdyby se oblíbené E3 proměnilo ve vystoupní celebrit, známých sportovců nebo snad influencerů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama