EA Motive údajně pracuje na novém Syndicate
i Zdroj: Spite.cz
Star Wars: Squadrons Novinka EA Motive údajně pracuje na novém Syndicate

EA Motive údajně pracuje na novém Syndicate

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 3. 2021 23:11

Studio EA Motive (tvůrci Star Wars: Squadrons) údajně po zrušení Projectu Gaia pracují na novém Syndicate.

Reklama

Když společnost Electronic Arts v roce 2015 založila studio EA Motive, byl hlavním úkolem vytvořit velkou AAA hru s otevřeným světem, nejlépe takovým, aby se podobal sérii Assassin's Creed od Ubisoftu. Šéfem týmu byla Jade Raymondová, která čerstvě opustila Ubisoft (dříve pracovala na Assassin's Creed či Watch Dogs). EA zkrátka populární hry s open-worldem chybí. Do svého cíle ale chystaný Project Gaia nedošel, Raymondová odešla do Googlu a vedení EA rozhodlo ve zrušení projektu

Co nyní chystá EA Motive? Podle leakerů z ResetEra se studio pustilo do nového dílu série Syndicate. Poslední díl vyšel v roce 2012, vytvořilo ho studio Starbreeze Studios a v recenzích si odneslo průměrných 7 / 10. Pokud jsou tyto spekulace založené na pravdě, bude zajímavé sledovat, jakým směrem se EA Motive vydá, jistě víte, že první díl Syndicate v roce 1993 byl izometrický, zatím co v roce 2012 už z pohledu první osoby. 

EA Motive toho doposud moc nezvládlo, kromě výpomoci se Star Wars: Battlefront 2 a vytvoření menšího Star Wars: Squadrons.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama