Změny v EA se neměly dotknout vývoje Star Wars strategie
i Zdroj: Lucasfilm
Novinka Změny v EA se neměly dotknout vývoje Star Wars strategie

Změny v EA se neměly dotknout vývoje Star Wars strategie

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 3. 2024 14:00

Star Wars: Mandalorian bohužel doplatilo na velké změny ve společnosti Electronic Arts, strategie Star Wars by se to naštěstí týkat nemělo. Venku je oficiální oznámení.

Reklama

V posledních několika týdnech jsme častokrát informovali o propouštění, které bohužel potkalo většinu známých a větších studií. Nevyhnula se tomu ani Electronic Arts, která propustila zhruba 700 lidí, zavřela studio EA Ridgeline (tvůrci příběhové kampaně pro nový Battlefield) a zrušila několik neoznámených projektů, což mělo potkat také několik let připravovanou hru Star Wars: Mandalorian, jenž vznikala v Respawnu.

Díky však dobře informovaným insiderům víme, že kromě first-person střílečky, kde bychom se chopili lovce odměn jménem Mandalorian, v Respawnu údajně vzniká ještě jeden Star Wars projekt, kterým má být strategie. Navíc se tvrdí, že další hra od Respawnu dorazí už v roce 2025.

Strategie Star Wars nebyla zrušena

Vedení studia Bit Reactor, které spolupracuje na zmíněné strategii, vydalo vlastní prohlášení na sociální síti X. “Pro ty, kteří se ptají, stále tvrdě pracujeme a naši hru neovlivnily zprávy z minulého týdne.

Jde o skvělou zprávu, která jistě potěší především fanoušky slavné ságy Hvězdných válek. O samotné hře nevíme vůbec nic, ani co se týče příběhu nebo hlavních postav. Snad se brzy dozvíme více a projekt nepostihne aktuální krize a velké změny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama