Zítra v 15:00 spadne bomba, Rockstar už připravil odkaz na první trailer nového GTA
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Zítra v 15:00 spadne bomba, Rockstar už připravil odkaz na první trailer nového GTA

Zítra v 15:00 spadne bomba, Rockstar už připravil odkaz na první trailer nového GTA

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 12. 2023 15:02

Už zítra v 15:00 svět uvidí vůbec první trailer na nové Grand Theft Auto. Rockstar Games se již na tuto prezentaci připravil a nachystal video na YouTube.

Reklama

Aktualizace: Rockstar Games trailer vypustil o 15 hodin dřívě, než bylo v plánu. Video můžete vidět níže, popřípadě v samostatném článku, kde se hře věnujeme podrobněji.

Původní zpráva: Dámy a pánové, velký den se blíží. Všichni buďte doma a odpoledne nikam nevycházejte. Rockstar Games znovu zopakoval, že první trailer k novému GTA uvidíme již zítra, přesně v 15:00 našeho času. Níže už pro vás máme připravené video, kde vše uvidíme.

Před několika málo týdny se na Redditu objevil příspěvek, který prozradil, co v prvním traileru uvidíme. My to v tuto chvíli již sdílet nebudeme, nechceme v žádném případě kazit zítřejší radost a překvapení - tenhle trailer bude jistě špičkový! Jak zmiňujeme výše, k odhalení dojde zítra v 15:00. Co se však týče vydání hry, poslední informace hovoří o konci roku 2024, což se zásadně mění oproti údajném odkladu na rok 2025. Více už zítra, buďte ready!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama