Zajímavě stylizovaná hra Mouse byla odložena až na rok 2025
i Zdroj: Fumi Games
Mouse Novinka Zajímavě stylizovaná hra Mouse byla odložena až na rok 2025

Zajímavě stylizovaná hra Mouse byla odložena až na rok 2025

David Vondráček

David Vondráček

16. 12. 2023 10:00

Hry jako Cuphead nebo Doom určitě znáte. Co ale když obě tyto hry zkombinujete dohromady? To si řekli vývojáři Fumi Games a pilně pracují na ručně kreslené akční střílečce.

Reklama

Přidej se k soukromému detektivovi ve hře MOUSE, drsné střílečce plné jazzu. Se zbraněmi v ruce a v retro stylu animace se probojujte zkorumpovaným městem plným podvodníků a nebezpečí. Hra MOUSE, inspirovaná klasickými FPS a noirovými filmy, je výbušná střílečka, na kterou jste čekali. Takhle na hru láká hlavní popisek na stránce steamu. 

Hra nedávno dostala i nový trailer, ve kterém můžeme kromě akční části vidět i souboje s bossem nebo ukázku dabingu a hudby. Několik podobností s hrou Cuphead si jistě určitě všimnete. 

Vše vypadá skutečně parádně, na to, že je vše ručně kreslené a stylizované. A tady bohužel přichází i špatné zprávy. Práce na takovém projektu nějakou dobu ještě potrvá. Stačí si jen vzpomenout, jak dlouho jsme čekali na DLC ke hře Cuphead. Jedná ze zkrátka o velmi náročnou práci. Mouse by tak měl dorazit až v průběhu roku 2025. Přesné datum není zatím známé. V plánu je také prozatím jen na PC. 

Nezbývá než čekat a doufat, že si na tuhle hru ještě v roce 2025 někdo vzpomene. Dle trailerů by zabodovat určitě mohla. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama