Zack Snyder získal práva na pokračování filmu 300: Vzestup říše
i Zdroj: Warner Bros.
Filmy a seriály Novinka Zack Snyder získal práva na pokračování filmu 300: Vzestup říše

Zack Snyder získal práva na pokračování filmu 300: Vzestup říše

Richard Šimáček

Richard Šimáček

5. 12. 2023 11:00

Zack Snyder získal práva na pokračování filmů 300: Bitva u Thermopyl a 300: Vzestup říše. Pokračování je popisováno jako neuvěřitelně brutální a erotické.

Reklama

Zack Snyder napsal scénář k pokračování 300: Krve a popela pro Warner Bros. ještě předtím, než odešel po Justice League, a příběh, který se z něj vyklubal, byl nakonec jiný než jen pokračování 300.

Tento nový příběh se více zaměřuje na vztah mezi Alexandrem Velikým a jeho zástupcem ve velení, Hefaistionem. Byl popsán jako “homosexuální milostný příběh, který byl zároveň starořeckým válečným eposem, který se podle jeho slov tehdejšímu výkonnému řediteli Warnerů Courtenayovi Valentymu líbil a byl jeho zastáncem”.

Nicméně po bouřlivé cestě, kterou prošla sága Liga spravedlnosti, se Warner Bros. rozhodl s filmem nepokračovat. Nyní projekt, na jehož scénáři se podílel Kurt Johnstad, možná spatří světlo světa, protože Snyder a jeho manželka a producentská partnerka Deborah Snyderová získali zpět jeho práva.

“Získali jsme zpět práva na pokračování 300, takže můžeme natáčet, pokud budeme chtít,” řekl Snyder. “Nevím, jaký je trh pro neuvěřitelně homoerotický, supernásilný a supersexuální film. Ale možná se najde mnoho lidí, pro které je tento film ideální.”

Snyder již dříve hovořil o pokračování 300 odehrávajícím se během americké revoluční války nebo v Alamu spolu s filmem o Georgi Washingtonovi ve stylu 300, ale zdá se, že tento projekt by mohl být tím nejbližším, co k tomu v blízké budoucnosti dostaneme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama