Yes, Your Grace: Snowfall je volné pokračování úspěšné pixelovky
i Zdroj: Brave At Night
Novinka Yes, Your Grace: Snowfall je volné pokračování úspěšné pixelovky

Yes, Your Grace: Snowfall je volné pokračování úspěšné pixelovky

David Vondráček

David Vondráček

24. 1. 2024 09:00

Studio Brave At Night chystá pokračování své jediné hry. V této pixelové hře o trůny se tentokrát budeme muset snažit přežít nadcházející tvrdou zimu.

Reklama

Yes, Your Grace si na Steamu vede velmi dobře. Přes 7000 recenzí a průměrné hodnocení 86 %. Hra měla velmi povedený, chvílemi brutální příběh, který se v mnohém podobal hře o trůny. Pokračování s názvem Snowfall tohle celé má ještě vylepšit. Co bude naším cílem v této hře? Získat zpět loajalitu království, shromáždit zásoby, ochránit svoji rodinu a přežít krutou zimu. Takový běžný život krále. 

Některé mechaniky z první hry by se měnit neměli. Například správa zdrojů. Lidé z celého království by za námi měli chodit a prosit nás o pomoc. Vaším úkolem bude rozhodnout komu pomůžeme a koho naopak odmítneme. Poznat kdo skutečně potřebuje pomoc a kdo nás chce jen využít může být zásadní. Měli bychom se také dočkat propracovanějších bitev, ve kterém povedeme naše vojáky do boje. Tedy, pokud budou dost loajální na to, aby za nás bojovali. Také naše královská rodina bude potřebovat péči a rozhodnutí, která učiníte může mít vliv na osudy všech. 

V neposlední řade přijde na řadu i diplomacie. Jako když si cizí král výměnou za svoji armádu řekne o ruku vaší dcery. Co všechno obětujeme pro to, aby naše království přežilo? A jak se na vás bude vzpomínat? Budete dobrý král, který stojí v čele svých armád? Nebo budete šílenec, co odmítá všechny a všechno a který  nepřátele upaluje na hranicích? Tohle je váš příběh a vaše rozhodnutí určí, jaká vaše cesta vlastně bude.

„V této nové realitě, kde se nestvůry zdají být blíž, nepřátelé silnější a vaši žadatelé bojují víc než kdy jindy, musíte pokračovat ve svých královských povinnostech. Bude na tobě, abys obnovil důvěru svého království, ochránil svou rodinu a přežil nadcházející zimu." Tohle si o hře můžete přečíst na Steamu. 

Hra by měla vyjít v tomto roce, přesné datum hry ale zatím není známé. Každopádně hra v češtině nebude

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama