Vyzkoušejte si zdarma úspěšné Star Wars Jedi: Survivor
i Zdroj: Electronic Arts
Star Wars Jedi: Survivor Novinka Vyzkoušejte si zdarma úspěšné Star Wars Jedi: Survivor

Vyzkoušejte si zdarma úspěšné Star Wars Jedi: Survivor

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 5. 2024 16:00

Říkáte, že jste se ještě nepustili z nějakého důvodu do Star Wars Jedi: Survivor od studia Respawn? Potom pokud vlastníte konzoli Xbox, si můžete hru vyzkoušet zdarma.

Reklama

Je nutné zdůraznit, že obsah článku se týká pouze majitelů konzole Xbox Series X/S. Akce, ve které si můžete zdarma vyzkoušet dobrodružství Star Wars Jedi: Survivor, bohužel neplatí pro PC ani hráče na PlayStation 5.

Jak jsme uvedli v nadpise, Star Wars Jedi: Survivor je možné si vyzkoušet v rámci právě dostupného trialu zcela zdarma, k hraní nepotřebujete ani často vyžadované předplatné Xbox Game Pass Core a Xbox Game Pass Ultimate. Trial je podstatně zajímavější, než ty, které nabízí Ubisoft. V tomto případě se hráči mohou těšit až na 5 hodin herní doby. Navíc máme i druhou dobrou zprávu, pokud vás Survivor zaujme, můžete využít dočasné více než 50% slevy.

"Tento příběhový titul pro jednoho hráče pokračuje pět let po událostech ve hře Star Wars Jedi: Fallen Order a sleduje Calovu stále zoufalejší bitvu s tím, jak se galaxie propadá do temnoty. Cal, vytlačený Impériem na okraj galaxie, se ocitne obklopen novými i známými hrozbami."

Star Wars Jedi: Survivor vyšlo 28. dubna 2023 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. V recenzích si následně odneslo velmi slušných 8.5 / 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama