Vstupte do světa nekonečné zábavy s Alza Dny: Herní konzole, počítače a periferie za skvělé ceny
i Zdroj: Alza
Článek Vstupte do světa nekonečné zábavy s Alza Dny: Herní konzole, počítače a periferie za skvělé ceny

Vstupte do světa nekonečné zábavy s Alza Dny: Herní konzole, počítače a periferie za skvělé ceny

Komerční sdělení
7. 5. 2024 14:30

Vstupte do bran světa nekonečné zábavy s úžasnými slevami na herní konzole, příslušenství, výkonné počítače a mnoho dalšího herního vybavení, které Alza představuje v akci Alza Dny.

Reklama

Alza Dny znamenají nejenom šanci na úžasné slevy, ale také na výběr z širokého sortimentu produktů pro hráče. Alza Dny probíhají od 6. do 20. května! Tato událost přináší široký sortiment produktů se slevami pro všechny zákazníky, ať už hledáte cokoli. Pokud jste nadšeným hráčem, vybrali jsme pro vás nejlepší zboží zaměřené na gaming, jako jsou počítače, herní notebooky,  monitory, příslušenství a hry, vše s atraktivními slevami od 5 % až do úžasných 30 %.

Herní počítač a notebook

AlzaPC GameBox Prime je synonymem pro vysoký výkon, spolehlivost a kvalitu. S kombinací špičkových komponent a inovativních technologií je tento herní počítač připraven splnit veškeré vaše herní ambice a přinést vám nezapomenutelné zážitky ze hry.

S procesorem Intel Core i5-12400F 4.4 GHZ, grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB a 32 GB operační pamětí RAM je AlzaPC GameBox Prime připraven na nejnáročnější herní tituly a multitaskingové úkoly. 1TB SSD nabízí dostatek místa pro vaše hry, multimediální soubory a další data.

AlzaPC GameBox Prime je k dostání za atraktivní cenu 25 641 Kč při použití kódu "ALZADNY5".

Vstupte do světa nekonečné zábavy s Alza Dny: Herní konzole, počítače a periferie za skvělé ceny
i Zdroj: Alza

Herní notebook ASUS TUF Gaming A15 je vybaven výkonnými komponenty, které vám umožní hrát nejnovější herní tituly s vysokými detaily i na cestách.

Díky osmijádrovému procesoru AMD Ryzen 5 7535HS a grafické kartě GeForce RTX 3050 4GB můžete počítat s plynulým chodem her i během multitaskingu. Výkonná grafická karta využívá pokročilou GPU architekturu NVIDIA Ampere, která zaručuje vynikající výkon a detaily i v nejnáročnějších hrách.

Full HD IPS displej s obnovovací frekvencí 144Hz je ideálním partnerem pro vysoké herní tempo. Klávesnice s RGB podsvícením je optimalizována pro hraní her a zahrnuje technologii Overstroke, která zajišťuje rychlou odezvu a přesné stisknutí kláves.

Herní notebook Asus TUF Gaming A15 FA506NC-HN001W je skvělou volbou pro váš herní setup, který kombinuje výkon, styl a spolehlivost. S tímto notebookem budete připraveni na každou herní výzvu, která vám přijde pod ruku. Ušetřete s kódem “ALZADNY10” a získejte tento herní notebook za 18 990 Kč.

Vstupte do světa nekonečné zábavy s Alza Dny: Herní konzole, počítače a periferie za skvělé ceny
i Zdroj: ASUS / Alza

Konzolové hraní

Domácí hokejové Mistrovství světa se blíží a pokud jste fanoušky ledního hokeje, pak si připravte vaše herní ovladače, protože NHL 24 přináší nejrealističtější zážitek ze světa hokeje přímo do vaší obývacího pokoje. Díky vylepšeným grafikám, pohybovým animacím a novým herním mechanikám vám tato hra umožní zažít ledovou akci jako nikdy předtím.

S multiplayerovými režimy a možností hraní online s přáteli či soutěžení v online turnajích, NHL 24 vás přivede na led do rozsáhlého světa online herní komunity.

Při zadání kódu v košíku "ALZADNY10" můžete získat hru NHL 24 na PlayStation 5 za pouhých 809 Kč.

Nejlepší herní setup pro vaše herní vítězství

LCD Monitor 27" AOC Q27G2S/EU Gaming s úhlopříčkou 27" a rozlišením 2560 × 1440 tento monitor nabízí ostrý obraz s bohatými barvami a detaily, což je ideální pro hraní her i sledování videí. Díky technologii IPS si můžete být jisti, že zůstanete věrní přesným barevným podáním z jakéhokoliv úhlu pohledu. Jeho rychlá odezva 1ms minimalizuje rozmazání obrazu a zajistí plynulý zážitek i v akčních scénách. S obnovovací frekvencí 165Hz se vám otevírá svět hladkého a plynulého herního zážitku. 

S kódem "ALZADNY10" můžete tento výkonný herní monitor získat za neuvěřitelných 5 751 Kč, což je skvělá cena za takovou kvalitu obrazu a výkon.

Vstupte do světa nekonečné zábavy s Alza Dny: Herní konzole, počítače a periferie za skvělé ceny
i Zdroj: AOC / Alza

Sluchátka SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless jsou navrženy pro ty, kteří vyžadují nekompromisní zvuk a bezproblémovou bezdrátovou konektivitu. S technologií ClearCast mikrofonu budete mít čistý hlas ve hře i při komunikaci s týmem. Díky ultra-pohodlné konstrukci sluchátek můžete hrát hodiny a stále se cítit pohodlně. Díky prostorovému zvuku vám budou sluchátka SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless umožňovat sledovat každý zvukový detail ve hře a výdrž baterie až 44 h vás udrží stále ve hře

Stačí při nákupu zadat kód "ALZADNY20" a herní sluchátka budou vaše za 7 199 Kč.

Logitech G203 Lightsync je ideální volbou pro hráče, kteří hledají spolehlivou a cenově dostupnou herní myš s vysokým výkonem. S precizním senzorem a 6 programovatelnými tlačítky můžete přesně nastavit své herní preference a taktiky. Moderní design s RGB osvětlením dodá vašemu hernímu setupu šmrnc a styl. Díky ergonomickému designu se myš pohodlně vejde do ruky, což zajišťuje pohodlné používání i při dlouhých herních seancích. Využijte exkluzivního kódu “ALZADNY15” při nákupu a získáte neuvěřitelnou cenu 722 Kč.

Vstupte do světa nekonečné zábavy s Alza Dny: Herní konzole, počítače a periferie za skvělé ceny
i Zdroj: Logitech / Alza

Rapture X-RAY klávesnice je navržena s ohledem na potřeby vášnivých hráčů, kteří očekávají vysoký výkon a spolehlivost i během nejnáročnějších herních seancí. Mechanické lineární spínače Outemu Red a odolná konstrukce je připravena na každou herní výzvu. S plně programovatelnými klávesami a anti-ghosting funkcí budete mít kontrolu nad každým pohybem. S moderním designem je Rapture X-RAY ideálním partnerem pro váš herní setup. Nyní můžete tuto úžasnou klávesnici získat ještě výhodněji! Použijte kód “ALZADNY10” při nákupu a cena této špičkové klávesnice je pouze 891 Kč. Nečekejte a vylepšete svůj herní arzenál.

Vstupte do světa nekonečné zábavy s Alza Dny: Herní konzole, počítače a periferie za skvělé ceny
i Zdroj: Rapture / Alza

Bezdrátová myš Rapture BOA přináší precizní ovládání a ergonomický design, který zlepší vaši herní výkonnost a umožní vám dosáhnout vrcholu vašich herních ambic. S moderním designem a černou barvou je Rapture BOA myš skvělým doplňkem pro váš herní setup. S výkonným senzorem a 6 programovatelnými tlačítky budete mít plnou kontrolu nad vaší hrou. 

Díky ergonomickému designu a pohodlnému úchytu vám myš Rapture BOA poskytne nejen vysoký výkon, ale také pohodlí během dlouhých herních seancí. U herní myši se předpokládá špičkové mechanické provedení s vysokou odolností, spolehlivostí a dlouhou životností. 

Proto je Rapture BOA na levém a pravém tlačítku vybavena vylepšenými spínači Kailh GM 4.0 s neuvěřitelnou životností více než 60 milionů kliknutí. S použitím kódu "ALZADNY25" si můžete tuto precizní herní myš pořídit za pouhých 674 Kč, což představuje výbornou hodnotu za její kvalitu a pohodlí, které nabízí.

Vstupte do světa nekonečné zábavy s Alza Dny: Herní konzole, počítače a periferie za skvělé ceny
i Zdroj: Rapture / Alza

S dostatečným prostorem pro vaše herní vybavení a moderním designem je Rapture ALTAR 200 ideálním doplňkem pro váš herní setup. S pevnou a stabilní konstrukcí můžete být klidní, že váš herní stůl vydrží i ty nejnáročnější herní maratony. Díky možnosti nastavení výšky a prostorné pracovní ploše budete mít dostatek místa pro vaše periferie i osobní předměty. 

S černou barvou a moderním designem bude Rapture ALTAR 200 skvělým doplňkem pro váš herní setup. Při objednávce zadejte kód "ALZADNY20" a získejte tento herní stůl za pouhých 7 992 Kč.

Vstupte do světa nekonečné zábavy s Alza Dny: Herní konzole, počítače a periferie za skvělé ceny
i Zdroj: Rapture / Alza

Virtuální realita

Ponořte se do neuvěřitelného světa virtuální reality s Meta Quest 2 (128GB). S neuvěřitelně realistickými zážitky a širokou škálou her a aplikací vám tento headset odhalí nový rozměr zábavy. Díky integrovaným reproduktorům s 3D zvukem budete mít pocit, že jste opravdu součástí virtuálního světa. S pohlcujícím zvukem a ostrým obrazem se ponoříte do každého detailu a zažijete neuvěřitelné zážitky. 

S dvěma ovladači Oculus Touch, napájecím kabelem, bateriemi, adaptérem a vymezovací vložkou pro brýle získáte všechno, co potřebujete, abyste se okamžitě ponořili do světa virtuální reality.

A to nejlepší na závěr - s kódem "ALZADNY10" si tento úžasný headset můžete pořídit za pouhých 8 099 Kč. Nechte se vtáhnout do budoucnosti zábavy s Meta Quest 2.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama