VR brýle Apple Vision Pro za 100 tisíc korun pobláznily Američany
i Zdroj: Apple Inc.
Novinka VR brýle Apple Vision Pro za 100 tisíc korun pobláznily Američany

VR brýle Apple Vision Pro za 100 tisíc korun pobláznily Američany

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 2. 2024 16:30

Apple Vision Pro všude, kam se podíváte. Nové zařízení pro virtuální realitu od společnosti Apple pomalu dobývá Ameriku. Lidé s brýlemi i řídí.

Reklama

Poprvé jsme o nejnovějším výrobku společnosti Apple psali začátkem letošního ledna, namysli máme brýle pro virtuální realitu jménem Apple Vision Pro. Zařízení je určené spíše k pracovním účelům, nicméně využít je můžete samozřejmě také k zábavě - nejsou však pro každého. VR headset vás vyjde na neskutečných 80 až 100 tisíc korun, záleží na lokalitě, kde je plánujete koupit.

Nicméně ani vysoká cena neodradila první stovky nadšenců. Internetem poslední dny koluje desítky videí, které zaznamenávají první nadšence přímo na ulicích, nebo dokonce za volanty automobilů přímo během jízdy.

Na jeden takový sestřih se můžete podívat v přiloženém videu výše. Chystáte se podobný kousek koupit domů, nebo jak můžeme vidět, klidně na cesty městem? Potom i za tuto opravdu vysokou cenu neočekávejte žádné velké videohry. K dispozici sice jsou tisíce aplikací, neobsahují však žádnou velkou hru typu Beat Saber, Half-Life: Alyx nebo Assassin's Creed: Nexus. Kupovat Apple Vision Pro čistě kvůli videohrám prozatím nedává smysl.

Apple Vision Pro je aktuálně dostupné pouze v Americe, kdy by se mohlo dostat na další země není v tuto chvíli jasné. Nicméně jistě to potrvá delší dobu, Apple údajně řeší problémy s designem a zpomaluje výrobu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama