Vigor konečně míří na PC, dočkáme se ještě tento rok
i Zdroj: Bohemia Interactive
Vigor Novinka Vigor konečně míří na PC, dočkáme se ještě tento rok

Vigor konečně míří na PC, dočkáme se ještě tento rok

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 4. 2024 07:00

Česká free-to-play střílečka Vigor konečně zamíří na PC, oznámilo to před několika málo hodinami studio Bohemia Interactive. Jistotou je česká lokalizace.

Reklama

Popravdě bychom s tímto už asi nepočítali, nicméně české studio Bohemia Interactive překvapilo a po šesti letech od vydání xboxové verze, nakonec looter-shoter hra Vigor dorazí i na Windows. Kdy to přesně bude není v tuto chvíli jasné, nicméně počítá se ještě s letošním rokem. Jistotou je také free-to-play model a oficiální česká lokalizace.

Vigor vyšel v roce 2018 na konzole Xbox, po dvou letech byla překvapivě oznámena Switch verze, o další tři roky se pak Vigor dostavil také na konzole PlayStation 4 a PlayStation 5. Pořád však scházela PC verze, po které hráči dlouhodobě volali. Hra je nyní již připravena na Steamu, kde si ji můžete hodit do seznamu přání.

Vigor

Vigor je survival hra vyvinutá Bohemia Interactive, kde hráči bojují o přežití v postapokalyptickém prostředí Norwegska. Hráči budují a vylepšují své útočiště, sbírají zdroje, bojují s ostatními hráči o zásoby a musí přežít nebezpečné prostředí a AI nepřátele. Hra kombinuje prvky lootingu, stavění a prvky survivalu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama