Ve vývoji je nový Star Trek film. Režisérem je jeden z tvůrců Andora
i Zdroj: Paramount+
Filmy a seriály Novinka Ve vývoji je nový Star Trek film. Režisérem je jeden z tvůrců Andora

Ve vývoji je nový Star Trek film. Režisérem je jeden z tvůrců Andora

Richard Šimáček

Richard Šimáček

12. 1. 2024 08:00

Společnost Paramount prý pracuje na novém filmu Star Trek, který bude vznikat souběžně s čtvrtým dílem Star Treku. Nový film Star Trek bude režírovat jeden z tvůrců seriálu Star Wars Andor.

Reklama

Podle nové zprávy serveru Deadline by měl nový film režírovat Toby Haynes, který režíroval ty nejlepší epizody seriálu Andor. Děj se prý bude odehrávat „desítky let“ před původním rebootem z roku 2009, což jej možná řadí do éry, kterou zabírají seriály jako Star Trek: Enterprise.

Nový film je údajně součástí strategie, která má odrážet současnou streamovací strategii Star Treku, která v současnosti zahrnuje několik pořadů na Paramount Plus. Star Trek 4 údajně zůstává v aktivním vývoji, ačkoli od doby, kdy od něj režisér Matt Shakman upustil, aby se ujal Fantastické čtyřky, o něm bylo prozrazeno jen málo. 

Na nový Star Trek film si budeme muset ještě hodně dlouho počkat, protože vývoj začal teprve nedávno. Jelikož seriál Star Wars Andor byl velice kvalitní, můžeme čekat podobné i od nového filmu Star Trek, protože dobrý režisér je základ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama