Ve hře UNDEFEATED: Genesis se ujmeme role nového superhrdiny
i Zdroj: Indie-us Games
UNDEFEATED: Genesis Novinka Ve hře UNDEFEATED: Genesis se ujmeme role nového superhrdiny

Ve hře UNDEFEATED: Genesis se ujmeme role nového superhrdiny

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 2. 2024 19:10

Patří mezi vaše oblíbené hry ty, kde se ujmeme role superhrdinů? Potom mrkněte na novinku UNDEFEATED: Genesis od japonského studia Indie-Us Games. Hra kombinuje několik žánrů.

Reklama

Věřím, že většina z vás si na menší indie hru UNDEFEATED z roku 2019 nevzpomene, možná jste o ní dokonce nikdy neslyšeli, a není divu. Vlastně šlo jen o menší projekt tří japonských studentů, kteří se pokoušeli vytvořit novou hru se superhrdinou.

Ta už je ale za námi a studio Indie-us Games společně s vydavatelstvím Chorus Worldwide Games právě oznámily pokračování s názvem UNDEFEATED: Genesis, které vypadá podstatně propracovaněji ve všech ohledech. 

Příběh

Ve hře se ujmeme mladého studenta, kterého zasáhl meteor. Po probrání se pomalu zjišťuje, že vlastní nadpřirozené schopnosti, což by možná byla skvělá zpráva, kdyby však nezjistil, že je na neznámém ostrově plného nebezpečí.

"UNDEFEATED: Genesis je superhrdinská akční hra, ve které se můžete volně vznášet po obloze mimozemského světa a používat úžasné schopnosti. Pomocí svých neuvěřitelných schopností budete sundávat obří nepřátele v obrovských, zničitelných prostředích. Tohle je ten nejlepší superhrdinský zážitek!" Píše se v oficiálním popisku na Steamu.

UNDEFEATED: Genesis vyjde exkluzivně na PC (Steam) v průběhu roku 2024. Pokud vás zajímají i další informace, pak sledujte naší kartu hry, kde se časem objeví další zajímavosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama