Ve hře Kingmakers vyrazíte do středověku s moderními zbraněmi
i Zdroj: Redemption Road Games
Novinka Ve hře Kingmakers vyrazíte do středověku s moderními zbraněmi

Ve hře Kingmakers vyrazíte do středověku s moderními zbraněmi

David Vondráček

David Vondráček

21. 2. 2024 12:00

Indie studio Redemption Road Games si pro nás připravilo na první pohled velkou šílenost. Středověké armády vybavené moderními zbraněmi, tanky nebo vrtulníky? To je Kingmakers.

Reklama

Náš svět jak ho známe umírá a spěje do záhuby. Máme jen jedinou naději. Vrátit se o 500 let v čase a změnit historii tak, abychom zachránili budoucnost. K vytvoření nové časové linie nám pak pomůžou moderní zbraně, které mají převrátit misku vah na naší stranu. A tak zatímco tisíce mužů míří na na bitevní pole, vy vyrážíte v autě se zbraní AK-47, nebo byste raději preferovali brokovnici? A nebo prostě pošlete letku bitevník vrtulníků, aby se o vaše nepřátele postarali?

Bitvy v Kingmakers následně probíhají v reálném čase, přičemž může být na bojišti i několik tisícovek vojáků. Každého vojáka má pak ovládat umělá inteligence nové generace. Ta má řídit jeho rozhodování, morálku, loajalitu, bojování nebo hledání cesty. Boje mají být díky tomu intenzivnější a postavy působit věrohodně. Hra má umožnit i plynulé přepínání mezi vaší postavou a vydáváním rozkazů.  To abyste byli schopni rychle reagovat na průběh bitvy a přesouvat vaše vojáky podle potřeby. Plánovat a budovat budeme také opevnění a budovy. To abychom si naplánovali další postup a doplnily vojáky.  Hra slibuje i multiplayer i kooperaci až po 4 hráče. S vašimi kamarády tak můžete vyrazit dobýt nepřátelský hrad, nebo naopak vyrazit bránit ten váš. Tak na co čekáte? Historie se sama nezmění. 

Příběh

"Vrať se v čase do válkou zmítaného středověku s obrovským arzenálem moderních zbraní, změň běh dějin a zachraň budoucnost v tomto epickém akčním/strategickém sandboxu. Vybudujte své království, chopte se zbraní a veďte tisícihlavou armádu do masivních, v reálném čase simulovaných bitev - sólo nebo v kooperaci.„ Tohle se o Kingmakers píše na Steamu.

Kingmakers by mělo vyjít ještě letos, přesné datum vydání ale zatím není známé. Hra je v plánu zatím pouze na PC, bez české lokalizace. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama