Úspěch Helldivers 2: Stane se Arrowhead součástí PlayStation Studios?
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Novinka Úspěch Helldivers 2: Stane se Arrowhead součástí PlayStation Studios?

Úspěch Helldivers 2: Stane se Arrowhead součástí PlayStation Studios?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 3. 2024 08:00

Internetem koluje údajný důkaz o tom, že PlayStation měl koupit studio Arrowhead Game, které stojí za aktuálně obrovským hitem Helldivers 2. Ke zprávám se již vyjádřil sám ředitel studia.

Reklama

V posledních několika týdnech/měsících se víceméně mluvilo v dobrém pouze o dvou hrách. V jednom případě šlo o Palworld, které je však obsahově velmi omezené z důvodu předběžného přístupu. O chvíli později se o slovo jedné z nejpopulárnějších her současnosti přihlásilo Helldivers 2. To naopak nabízí dostatek obsahu a navíc, tvůrci chystají další novinky, nutno zmínit hlavně pomalu přicházející plně ovladatelné Mechy.

O velkém a naprosto nečekaném úspěchu Helldivers 2 jsme nejen my napsali už několikrát a jistě vás podobné informace neminuly. V souvislosti s velkým úspěchem se samozřejmě pak začínají objevovat i nejrůznější informace nebo spekulace. Internetem koluje zpráva, že PlayStation měl koupit Arrowhead Game a zajistit jim místo v PlayStation Studios, kde působí pouze interní studia, jenž se podepisují pod největší hity jako The Last of Us, God of War, Horizon nebo Gran Turismo. Vše je ale jinak, ke spekulacím se vyjádřil generální ředitel Arrowhead, Johan Pilestedt.

Zprávy spojené s údajnou akvizicí a informace, že nás PlayStation kupuje, jsou falešné!

"HELLDIVERS 2 je týmová střílečka z pohledu 3. osoby, ve které elitní jednotky Helldiverů bojují o vítězství v mezigalaktickém boji, jehož cílem je zbavit galaxii hrozby vetřelců. Z pohledu třetí osoby hráči k likvidaci nepřátelských sil používají rozmanité zbraně (pistole, kulomety, plamenomety) i podpůrné prostředky (věže, letecké údery atd.). Píše se v oficiálním popisku hry.

Helldivers 2 vyšlo 8. února ve verzích PlayStation 5 a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama