Unikl obrázek z menu The Last of Us Online
i Zdroj: Naughty Dog
The Last of Us Online Novinka Unikl obrázek z menu The Last of Us Online

Unikl obrázek z menu The Last of Us Online

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 12. 2023 16:00

Leaker Dusk Golem po oznámení, že je The Last of Us Online zrušené, přispěchal a zveřejnil první in-game obrázek, který zachycuje kompletní hlavní menu.

Reklama

Dnes jste se nejen u nás mohli dočíst jednu velmi smutnou zprávu. Studio Naughty Dog zrušilo několika letý vývoj The Last of Us Online, známé také jako Factions. Bohužel se o tom spekulovalo několik posledních týdnů, poslední pozitivní nadějí bylo nedávné vyjádření ředitele Naughty Dog, Vinita Agarwala, když uvedl, že na hře stále pracuje. Vše je ale jinak, hry se pravděpodobně nikdy nedočkáme. Vidět však můžeme první in-game obrázek, který zaznamenává menu ve hře. 

Vzhledem k tomu, že je to zrušené, tady je obrázek hlavního menu,

informoval známý leaker Dusk Golem. Co nám obrázek menu prozradil? Především fakt, že bychom ve hře narazili na spousty skinů, které bychom pravděpodobně kupovali v obchodu, nechybí pak ani odkaz na battle-pass

Unikl obrázek z menu The Last of Us Online
i Zdroj: Naughty Dog

V Naughty Dog dle oficiálního vyjádření vzniká hned několik příběhových her. A je to dobře, právě ty jdou těmto veteránům nejlépe, viz například The Last of Us nebo Uncharted. Dlouhodobě se pak mluví o steampunkové hře, nebo raném vývoji The Last of Us Part 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama