Under The Waves nabídne 18 km² podvodního světa
i Zdroj: Parallel Studio
Under The Waves Novinka Under The Waves nabídne 18 km² podvodního světa

Under The Waves nabídne 18 km² podvodního světa

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 4. 2023 17:00

Během letošního roku vyjde Under The Waves, o které se postará studio Quantic Dream. Nás zajímalo, jak velký svět prozkoumáme a zda-li skutečně platí, že vyjde s českou lokalizací.

Reklama

Když došlo v srpnu minulého roku na oznámení hry Under The Waves, byli jsme nadšení, trailer i dostupné informace zněly velmi zajímavě, a celkově hra připomínala naší oblíbenou Subnauticu. Nikdo však dodnes veřejně neprozradil, jak to bude s pohybem v podvodním světě. Půjde o velký otevřený svět nebo jen o menší lokace, kdy nás hra pomalu povede za ručičku až k cíli?

Zeptali jsme se přímo Parallel studia, které nám obratem odepsalo

Under The Waves nabídne velkou oblast k průzkumu, něco kolem 18 km². Nejedná se ale přímo o open-world, je to spíše narativní hra. Můžete však volně prozkoumávat podvodní svět.

Abychom to vysvětlili, nepůjde doslova o otevřený svět, který nabízejí jiné hry, kde je několik hlavních a spousty vedlejších misí. Narativní hry jsou především o té jedné hlavní misi. Under The Waves nás vezme do 70. let minulého století, kde potápěč jménem Stan, začíná pod hladinou oceánu zažívat podivné události. Bude pak na nás, zda se rozhodneme pod vodou zůstat už napořád nebo se pokusíme dostat napovrch.

Under the Waves vyjde v průběhu roku 2023 ve verzích PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama