Údajně vzniká hraný seriál Vice City, máme detaily
i Zdroj: Spite.cz
Grand Theft Auto: Vice City Novinka Údajně vzniká hraný seriál Vice City, máme detaily

Údajně vzniká hraný seriál Vice City, máme detaily

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 3. 2023 15:00

Pamatujete na logo Vice City, které sdílel rapper 50 Cent? S největší pravděpodobností připravuje hraný seriál.

Reklama

Minulý týden ve čtvrtek sdílel rapper 50 Cent, na svém instagramovém účtě logo Vice City, a připsal "vrátím se k tomu později". Jenže logo slavné hry z jeho profilu zmizelo a nikdo nevěděl, o co tedy mohlo jít. Druhý den se objevila spekulace, zda tím 50 Cent nereaguje na zemřelého herce Toma Sizemora, který hrál jednu z postav právě v legendárním Vice City.

Celá pravda ale bude jinde, tam kde jsme si původně mysleli. 50 Cent a jeho produkční týmy a studia, podle filmového magazínu Deadline pracují na hraném seriálu Vice City. Podle jejich zdrojů s tím ale nemá série Grand Theft Auta přímo nic společného, proč tedy ale sdílel logo slavné hry? Možná tím na sebe chtěl pouze upozornit - a to se mu povedlo.

Seriál Vice City, ačkoliv nebude mít údajně nic společného s GTA, přesto nabídne pohled na tři přátele, kteří chtějí vydělávat tím nejhorším způsobem, společně mají plánovat loupeže ve slavém městě Miami. Vše se má odehrávat v 80. letech minulého století. 

Na oficiální potvrzení si budeme muset ještě asi chvíli počkat, nicméně zdá se, že seriál bude exkluzivní pro Paramount+.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama