The Rogue Prince of Persia Novinka Ubisoft oznámil plošinovku The Rogue Prince of Persia

Ubisoft oznámil plošinovku The Rogue Prince of Persia

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 4. 2024 07:00

Série Prince of Persia se rozroste o další titul, který připravuje studio Evil Empire, jenž stojí za úspěšnými hrami Dead Cells. Pojďme si novinku The Rogue Prince of Persia představit podrobněji.

Reklama

Spekulace posledních dnů se potvrzují. Ubisoft ve spolupráci se studiem Evil Empire (tvůrci velmi úspěšné série Dead Cells) skutečně pracuje na novém díle do slavné série Prince of Persia. Bohužel, ani tentokrát nejde o klasickou akční adventuru z pohledu 3. osoby. Hra potěší příznivce 2D plošinovek. Novinka The Rogue Prince of Persia si pro hráče připravila několik zajímavých zbraní, hádanky, ale také velké množství možností k objevování. Zachraňte Persii před invazí Hunů s temnou magií.

Veďte prince v jeho boji proti hunské armádě, zkažené temnou šamanskou magií, a najděte si své místo v královské rodině, zatímco prozkoumáváte pulzující reinterpretaci Persie. Poskládejte dílky skládačky dohromady a objevujte nové oblasti, když se opakovaně zapojujete do boje a setkáváte se s řadou barevných postav prostřednictvím nelineárního postupu příběhu.” Stojí v popisku hry. The Rogue Prince of Persia vyjde v rámci předběžného přístupu na Steamu již 14. května 2024. Zdali se časem objeví také na konzolích je nyní záhadou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama