Tvůrci The Witcher 4: Přineseme mechaniky, které jste v našich hrách ještě neviděli
i Zdroj: CD Projekt RED
Novinka Tvůrci The Witcher 4: Přineseme mechaniky, které jste v našich hrách ještě neviděli

Tvůrci The Witcher 4: Přineseme mechaniky, které jste v našich hrách ještě neviděli

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 4. 2024 13:00

Tyto zprávy zkrátka hráči slyšet chtějí! Michał Nowakowski z CD Projekt RED oficiálně potvrdil, že nový The Witcher dostane nové mechaniky a nepůjde jen o přeskinovanou trojku.

Reklama

V posledních několika dnech se objevilo mnoho zajímavých detailů ohledně nadcházejících projektů od společnosti CD Projekt RED. Zejména se mluví o The Witcher 4, který se momentálně nachází v předprodukční fázi. Studio CD Projekt RED potvrdilo, že nový Zaklínač je prioritou a aktuálně na něm pracuje už více než 400 lidí. Nutno ještě podotknout, během letošního roku pokročí do plné produkce!

Před několika hodinami se navíc objevila zpráva přímo od finančního ředitele CDPR, který prozradil, že nový The Witcher ani Cyberpunk nebudou zahrnovat mikrotransakce, zkrátka, jedna dobrá zpráva za druhou.

The Witcher 4 dostane konkurenci, představuje se RPG hra Thorgal
i Zdroj: Mighty Koi Studio

The Witcher 4 dostane konkurenci, představuje se RPG hra Thorgal

Staňte se vikingem v právě oznámené videoherní adaptaci Thorgal, která má velký cíl a ambice: chce se stát silným…

8. 3. 2024 17:00

Dnes se však dozvídáme další velkou zajímavost, která jen zvyšuje očekávání. “Nový The Witcher nebude jen přeskinovanou trojkou.” To je skvělá zpráva, navíc, když Michał Nowakowski dodal, že..

Neočekávejte Zaklínače 3 ve stejném kabátě. Zatímco stavíme na dřívějších zkušenostech a úspěších, přinášíme také nové herní prvky a mechaniky, které jsou dosud nevídané v našich hrách. Dělání takovýchto změn je vždy spojeno s určitým rizikem. Nejde jen o opakování toho, co bylo dříve, ale o inovaci a pokrok.

The Witcher vzniká v Unreal Engine 5 a údajně půjde o první díl nové trilogie, kde se ujmeme role nové hlavní postavy. Prozatím nebylo oznámeno, o koho půjde, nicméně dlouhodobě se mluví o Ciri. Jak ale CDPR několikrát prozradilo, neznamená to definitivní konec Geralta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama