Tvůrci STALKER 2 reagují na ruské hackerské výhružky
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Tvůrci STALKER 2 reagují na ruské hackerské výhružky

Tvůrci STALKER 2 reagují na ruské hackerské výhružky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 3. 2023 19:19

V neděli se objevila zpráva, kterou sepsali ruští hackeři, po GSC GameWorld požadovali ruskou lokalizaci nebo zveřejní důležité info...

Reklama

Jistě vás neminul náš včerejší článek " Ruští hackeři vyhrožují tvůrcům STALKER 2: Přidejte do hry ruskou lokalizaci, nebo zveřejníme informace o ději, cut-scénách a odpublikujeme screenshoty ze hry ". Hackeři ze skupiny  Вестника ТСС  (Vestnik TSS) oznámili, že pokud ukrajinské studio GSC GameWorld neslíbí ruskou lokalizaci - dabing a titulky pro očekávaný STALKER 2: Heart of Chornobyl, tak 15. března zveřejní výše zmíněné informace a screenshoty ze hry. Na výhružky již po pár hodinách reagovali tvůrci hry.

  

Oficiální vyjádření: 

"Nedavno byl náš počítač napadnut hackery, kteří odcizili dokumenty a obrázky. Šlo o ruskou hackerskou komunitu. Vyhrožují a zastrašují nás, že zveřejní ukradené materiály. Není to poprvé, co nás napadli hackeři, kteří se pokusili ukrást i osobní údaje zaměstnanců, prakticky celý rok čelíme nejrůznějším útokům. Jsme ukrajinská společnost, zažili jsme a zažíváme mnohem horší chvíle. Máme zničené domy, životy a umírají naši blízcí. Pokusy o vydírání nebo zastrašování nás, jsou zcela zbytečné. I nadále budeme co nejvíce podporovat naší zemi, a to se ani v budoucnu nezmění.  V případě jakýchkoliv úniků vás chceme požádat, abyste nesledovali informace o STALKER 2. Materiály jsou zastaralé a nezobrazují finální verzi, kterou plánujeme. Vydržte, prosím, na oficiální informace. Tímto chceme poděkovat naší věrné komunitě za podporu."

Na kompletní vyjádření se můžete podívat zde. Co se týče STALKER 2, již koncem měsíce bychom se měli dočkat nové gameplay ukázky a informací. Studio se dle dostupných informací zúčastní konference GDC 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama