Tvůrci Skyrim Together ukončili práci na Starfield Together
i Zdroj: Bethesda Game Studio
Starfield Novinka Tvůrci Skyrim Together ukončili práci na Starfield Together

Tvůrci Skyrim Together ukončili práci na Starfield Together

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

15. 12. 2023 07:00

Starfield schytal průměrné až nadprůměrné recenze, ale co si budeme. Očekávání zrovna vývojáři z Bethesdy úplně nenaplnili. Tvůrci Skyrim Together na to mají svůj názor.

Reklama

Tvůrci známého Skyrim Together se po vydání Starfieldu rozhodli, že tento kooperační prvek přidají i do této vesmírného RPG. Překopírovali část kódu ze Skyrim Together, když v tom přišel "problém".

Hlavní člen týmu si uvědomil, že nová hra od Bethesdy je zku***ný odpad.

Tvůrci Skyrim Together ukončili práci na Starfield Together
i Zdroj: Discord

Neuvědomil jsem si to, dokud jsem nezačal tu blbou hru hrát týden po vydání. Je to nudný, nevýrazný a hlavní lákadlo her od Bethesdy, explorace živých a ručně vytvořených světů, je pryč. Každopádně tohle všichni ví a já tady nebudu opakovat to, co řeklo spousta recenzí přede mnou. Nicméně, nebudu pokračovat ve vývoji Starfield Together. Nedám svoji lásku a duši do nečeho tak průměrného.

Po tomto oznámení hodili na Discord server veškerou práci, kterou zatím udělali pro případ, kdyby to někdo chtěl dodělat. 

Je to škoda, nebo je to všem jedno?

Toť otázka. Hra opravdu úplně nedopadla podle představ hráčů s průměrným uživatelským hodnocením 7 z 10, ale podle nás by to v kooperaci mohla být sranda. Teď jen jak dopadne očekávané The Elder Scrolls VI. A co vy? Myslíte si, že je to škoda? Dejte nám vědět do komentáře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama