THIS IS SPARTA! Tvůrci připomínají akční RPG hru Titan Quest 2
i Zdroj: Grimlore Games
Titan Quest 2 Novinka THIS IS SPARTA! Tvůrci připomínají akční RPG hru Titan Quest 2

THIS IS SPARTA! Tvůrci připomínají akční RPG hru Titan Quest 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 3. 2024 09:00

Akční RPG Titan Quest 2 nás vezme na nejrůznější známá místa. Nově se dozvídáme, že se podíváme i do slavného starověkého města Sparta.

Reklama

Vývojářské studio Grimlore Games a vydavatelství THQ Nordic připomínají chystanou akční RPG hru Titan Quest 2. Oznámena byla už v srpnu minulého roku a ani dnes nevíme nic o ani přibližném datu vydání. Nicméně pojďme k tématu. Tvůrci si pro hráče připravili menší deníček, ve kterém pověděli něco o Spartě.

V průběhu hry se podíváme na spoustu zajímavých míst a nyní se dozvídáme, že nebude chybět ani návštěva slavného města Sparta. Tvůrci se však nechtějí řídit historickou předlohou a skutečnými událostmi. Sparta v Titan Quest 2 bude trošku jiná - cestou narazíme na nejrůznější mýtická monstra a další “fantasy” prvky.

THIS IS SPARTA! Tvůrci připomínají akční RPG hru Titan Quest 2
i Zdroj: THQ Nordic

Sparta

Sparta je starověké město v Řecku, které bylo známé jako jedno z nejvýznamnějších městských států v historii. Spartu také často spojujeme se silnou vojenskou tradicí a disciplínou, díky čemuž se stala jednou z nejmocnějších sil ve starověkém Řecku.

"Vraťte se do klasického prostředí hry Titan Quest inspirovaného mytologií a vydejte se s legendárními monstry na cestu po fantastickém přetvoření starověkého Řecka." Stojí v popisku hry.

Titan Quest 2 by mohlo vyjít v průběhu letošního roku, těšit se můžeme na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama