The Sims 5 na uniklých gameplay záběrech, jak hra vypadá v rané fázi?
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka The Sims 5 na uniklých gameplay záběrech, jak hra vypadá v rané fázi?

The Sims 5 na uniklých gameplay záběrech, jak hra vypadá v rané fázi?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 4. 2024 07:00

Na pořadu dne je další z větších úniků. Internetem již několik hodin kolují gameplay záběry z rozpracované vývojářské verze hry The Sims 5. Vidět pak můžeme i mapu.

Reklama

Maxis Studios, které se specializuje na nejrůznější simulátory, v současné době pracuje hned na několika projektech. A jak už z oficiálních zdrojů víme, patří mezi ně i Project René, což je pracovní název pro The Sims 5. Páté pokračování slavného The Sims je ještě možná roky vzdálené, nicméně už dnes a ne poprvé, unikají důležité informace a dokonce velmi kvalitní videomateriály. 

Níže už přikládáme téměř sedmiminutové video, které zachycuje především budování domova snů. Všimnout si můžeme úpravy nábytku a ne jen barevných variant, ale také různých velikostí. Na samotném konci videa si pak můžete všimnout také otevřeného světa, ve kterém se budeme moct potkávat s přáteli či dalšími lidmi. Jak se vám video líbí? Dejte nám vědět.

The Sims

The Sims je simulátor života, ve kterém hráči vytvářejí a spravují virtuální postavy, nazývané Simíci, a řídí jejich každodenní životy v simulovaném světě. Hráči mohou ovládat různé aspekty jejich života, jako je kariéra, vztahy, domov a volnočasové aktivity. Jde o jednu z nejúspěšnějších herních franšíž všech dob.

The Sims 5 dorazí nejdříve v roce 2026, oznámil poslední vývojářský deníček. Hra bude v základu zcela zdarma, zaplatit si však budeme muset jednotlivé DLC balíčky, kterých jistě budou desítky podobně jako v případě The Sims 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama