The Day Before vyjde dle plánu v listopadu, tvrdí tvůrci hry
i Zdroj: Fntastic Studio
The Day Before Novinka The Day Before vyjde dle plánu v listopadu, tvrdí tvůrci hry

The Day Before vyjde dle plánu v listopadu, tvrdí tvůrci hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 4. 2023 13:00

Ačkoliv už nikdo The Day Before příliš nevěří, tvůrci ze studia Fntastic na Discordu znovu ujišťují, že hra vyjde dle posledních plánů ještě letos v listopadu. Otázkou však je, v jakém stavu.

Reklama

The Day Before patřilo mezi jedno z největších překvapení posledních let. Úvodní trailery vypadaly fantasticky! Hráči vítali mix her The Division, SnowRunner a The Last of Us v jednom titulu a vydání nemělo být daleko, všechno se to zdálo až neuvěřitelně dokonalé. Ovšem po čase se objevily první náznaky toho, že hra by zdaleka nemusela být taková, jakou ji dlouhé měsíce prezentují, což nakonec potvrdil prozatím jediný oficiální gameplay z února letošního roku.

Ten jasně ukázal, že stav hry není ideální a odpovídá tak pre-alpha verzi, čehož si samozřejmě hráči všimli a studiu svoje názory dali jasně znát. V tu chvíli se kolem The Day Before začaly odehrávat podezřelé aktivity, ukázalo se, že Fntastic doslova kopíruje kde se jen dá a že dřívější gameplay záběry rozhodně nebyly gameplay záběry. 

A aby toho nebylo málo, hra zmizela ze Steamu, údajně se řeší název The Day Before, který studio pravděpodobně nebude moct použít v rámci ochranné známky. I z tohoto důvodu mělo být odložené na listopad letošního roku. Jde o několikátý odklad hry.

Aktuálně řešíme návrat hry na Steam, The Day Before vyjde v listopadu dle plánu

Tvrdí studio na svém Discordu.

The Day Before má vyjít dle plánu v průběhu listopadu 2023.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama