Tetris byl po 34 letech pokořen. Postaral se o to 13letý chlapec
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka Tetris byl po 34 letech pokořen. Postaral se o to 13letý chlapec

Tetris byl po 34 letech pokořen. Postaral se o to 13letý chlapec

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 1. 2024 16:15

Svět myslel, že v Tetrisu už nejde dojít dál. Teprve 13letý Willis Gibson však videozáznamem dokázal, že jde. Pokračoval tak dlouho nad rekord, až se konzole vypnula.

Reklama

Tetris je jedna z nejpopulárnějších her, které kdy byly vytvořeny, která i dnes, po neuvěřitelných 34 letech dostává další moderní předělávky. Nicméně co je cílem hry? Přece nedovolit, aby se kostky dostaly až nahoru, přičemž padají stále rychleji. Nějaké rekordy v posledních letech padly, nicméně co se podařilo mladému, teprve 13letému Willisovi Gibsonovi, dodnes nemělo obdoby. Jako prvnímu v historii se podařilo dojít až do konce - až do totálního crashe aplikace.

Byl svým postupem tak daleko, až se konzole NES vypnula a nahlásila “True Killscreen” - což je naprostým koncem celé hry. Dodnes se myslelo, že vrcholem je dosažení 999 999 bodů, Willis však dokázal pokračovat ještě dál. Vše zaznamenal na video, které jeho světový rekord dokazuje. Jak sám tvrdí, Tetris hraje aktivně více než dva roky, a je to rozhodně znát. Mrkněte níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama