Tento seznam exkluzivních Xbox her má dorazit na PlayStation 5
i Zdroj: Xbox Game Studios
Novinka Tento seznam exkluzivních Xbox her má dorazit na PlayStation 5

Tento seznam exkluzivních Xbox her má dorazit na PlayStation 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 2. 2024 11:25

Na konzoli PlayStation 5 údajně vyjde tato slušná sbírka původně Xboxových exkluzivit, mezi ty patří například Indiana Jones and the Great Circle nebo Starfield.

Reklama

Teče vedení Xboxu do bot? Zahraniční insider přišel s několika zajímavými podrobnostmi ze zákulisí, kde se údajně řeší nízké prodeje konzole Xbox Series X/S. Starší generace Xbox One měla jít na odbyt mnohem lépe. Dalším problémem jsou nízké prodeje exkluzivních videoher. O Redfall nebyl prakticky žádný zájem, Starfield též neplní prodejní plány.

Je potřeba vydělávat..

Phil Spencer a kolegové z divize Xboxu jsou si dobře vědomi, že Game Pass, který často zahrnuje zbrusu nové hry (viz nově třeba Palworld) není finančně udržitelný, pokud se nezlepší prodeje velkých prémiových her. Již nějakou dobu se mluví o původně exkluzivních hrách, které se Microsoft chystá vydat na konkurenční konzole od Sony, PlayStation 5. Nejprve se mluvilo pouze o pirátském dobrodružství Sea of Thieves, později o Hi-Fi Rush, a dokonce i Starfield. Nejnovější informace ale zmiňují dalších několik titulů, konkrétně se má jednat o:

  • Sea of Thieves
  • Hi-Fi Rush
  • Starfield
  • Gears of War
  • Indiana Jones and the Great Circle
  • Halo Infinite

Skutečně dorazí na konzole od Sony tato slušná sbírka her? Jistě fanoušky PlayStationu potěší, a Microsoftu vydělá nějaký ten milion navíc. Jak se však dalo čekat, pomalu se začíná ozývat věrná xboxová herní komunita, která dává najevo svoji nespokojenost

Na to již stačil zareagovat sám šéf herní divize, Phil Spencer. Na sociální síti X umístil příspěvek a následně se vyjádřil.

Posloucháme a slyšíme vás. Na příští týden jsme naplánovali obchodní aktualizaci, kde se těšíme, až se s vámi podělíme o další podrobnosti o naší vizi budoucnosti Xboxu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama