Teasuje Rockstar datum oznámení GTA 6?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Teasuje Rockstar datum oznámení GTA 6?

Teasuje Rockstar datum oznámení GTA 6?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 12. 2019 09:10

Buď si Rockstar Games připravilo dobrý teaser nebo hráči a i my máme velmi bůjnou fantazii. Opět se spekuluje o datu oznámení dalšího GTA. I tentokrát jsou k tomu důvody.

Reklama

Rockstar Games nikdy nic dopředu neprozradí, prakticky v den oznámení nové hry jen změní profilové a cover obrázky na sociálních sítích, pak už nezbývá jen čekat, co bude dál. Oznámení očekávaného pokračování Grand Theft Auto tak může být blíže, než si myslíme, ale také roky daleko, jak se dříve spekulovalo.

Nicméně, buď si Rockstar Games připravilo dobrý teaser nebo hráči a i my máme velmi bůjnou fantazii. Opět se spekuluje o datu oznámení dalšího GTA. I tentokrát jsou k tomu důvody.

GTA: Online (online část GTA 5) dostala nový Heist ve kterém vyloupíme v doposud nejtěžší zkoušce obří kasíno Diamond. Během mise probíháte několika chodbami, přičemž jedna je dost zajímavá, na první pohled ale úplně normální. Teď se podívejte na screen níže a pořádně si jej prohlédněte, a čtěte dále...

Nepřijde Vám na fotce nic zvláštního? Někteří hráči si všimli hned několika aspektů k tomu, aby mohli spekulovat o datu oznámení nového GTA. Celá chodba září růžově, vpravo na stěně můžete vidět podezřele rozdělený názvev SER VICE. Že by obě tyto možnosti odkazovaly na GTA Vice City, o kterém se už nějakou dobu spekuluje? Možná. Tím to ale nekončí.

Na levé straně si všimněte číslovky 510. Jde o datum oznámení? Tedy 5.10. 2020? To by znamenalo na konci roku, nicméně je to dost pravděpodobné, v tu dobu již budou k dispozici předobjednávky na nové konzole XBOX a PlayStation 5. 

Pokud však jde o datum 5.10., může to vzhledem k americe, kde tyto číslovky otáčejí znamenat také 10.5. 2020. Uvidíme, co z toho nakonec bude. Nové GTA 6 by mohlo podle několika důvěryhodných zdrojů vyjít v roce 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama