TeamKill Media studio zrušilo PS4 verzi hororu Quantum Error, na Xbox pak dorazí o něco později
i Zdroj: TeamKill Media Studio
Quantum Error Novinka TeamKill Media studio zrušilo PS4 verzi hororu Quantum Error, na Xbox pak dorazí o něco později

TeamKill Media studio zrušilo PS4 verzi hororu Quantum Error, na Xbox pak dorazí o něco později

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 7. 2023 13:13

TeamKill Media studio oznámilo hned dvě novinky. Bohužel dospěli k názoru, že hardware PlayStation 4 již nestíhá, a tak tuto verzi museli zcela zrušit. Co se týče Xboxové verze ta dorazí o něco později prioritou je PC a PlayStation 5. V článku pak můžete vidět nových 16 minut ze hry.

Reklama

Když studio TeamKill Media v roce 2020 oznámilo horor Quantum Error, byly od začátku v plánu obě PlayStation verze, jak 4 tak 5, později jsme se nakonec dozvěděli, že se hra chystá také na Xbox. Nicméně před několika dny tvůrci oznámili, že se hra na Xbox trochu zpozdí, jelikož prioritou byla PlayStation verze, nestíhají se dostatečně přizpůsobit i Xboxu, problémem má být SSD. A pak tu máme ještě jednu smutnou zprávu, tvůrci dospěli k názoru, že hardware PlayStation 4 už zkrátka nestíhá a nedokáže Quantum Error rozjet tak, jak by si přáli, PS4 verzi tak museli zrušit.

PS4 verze by vyžadovala příliš mnoho downgradu a změn, aby fungovala, jak si představujeme

Quantum Error dorazí koncem letošního roku na PC a PlayStation 5, a jak jsme již zmínili, na Xbox Series X/S dorazí o něco později, odhadujeme začátek roku 2024. Níže už si můžete pustit nových 16 minut gameplay záběrů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama