Switch 2 pouze s 8GB RAM? Ale se 120Hz displejem, tvrdí nové informace
i Zdroj: Spite.cz (s využitím Copilot)
Novinka Switch 2 pouze s 8GB RAM? Ale se 120Hz displejem, tvrdí nové informace

Switch 2 pouze s 8GB RAM? Ale se 120Hz displejem, tvrdí nové informace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 1. 2024 10:00

Nintendo Switch 2. generace dorazí koncem letošního roku. Navíc měly uniknout další specifikace. Pokud se zakládají na pravdě, příliš nepotěší.

Reklama

Letošní rok by měl nabídnout několik zajímavých hardwerových novinek. Konkrétně hráči by se téměř s jistotou měli dočkat druhé generace hybridní konzole Nintendo Switch. Už v srpnu internetem kolovaly údajně specifikace, které zmínily detaily, nebyly však oficiálně potvrzeny, a nyní tomu je podobně, nicméně o konzoli Switch 2 víme zase o něco více.

Údajné specifikace Switch 2

Displej: 8" / 120Hz
RAM: 8GB
Procesor: Nvidia T239
SSD: 64 až 512 GB
Cena: 400$ (bez DPH)
Datum vydání: konec roku 2024

Konzole Nintendo Switch 2 se oficiálně představí v rámci několika měsíců. Každopádně co rozhodně neočekávat, je revoluční zařízení. Druhá generace nepřinese nic extra zázračného, potěší snad jen fakt, že Switch 2 obdrží parádní 120Hz displej a větší výdrž baterie. Co naopak nepotěší (pokud se vše zakládá na pravdě), je 8GB RAM a v základu pouhých 64 GB na SSD. Jelikož by tu Switch 2 měl být dalších několik let, bude to málo, tady by nemělo Nintendo šetřit. Více bychom si pak měli zaplatit i za samotné hry. Podle všeho zde půjde o 10$ nárůst.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama