Survival horor ze světa Star Wars? Představujeme vám Deathtroopers
i Zdroj: Lucasfilm
Novinka Survival horor ze světa Star Wars? Představujeme vám Deathtroopers

Survival horor ze světa Star Wars? Představujeme vám Deathtroopers

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 12. 2023 14:00

Jestli něco bohaté sérii Star Wars chybí, tak pořádný survival horor. Jak by mohl vypadat, ukázal moder Stefano Cagnani, který vydal demo Deathtroopers. Stahujte zdarma.

Reklama

Jestli nějaká značka patří mezi nejpopulárnější v historii, rozhodně to bude Star Wars, které za sebou má spousty knižních, filmových, seriálových ale i herních adaptací. Co se týče celé značky, jde o akční vesmírné sci-fi, co ale kdyby došlo alespoň jednou na změnu žánru, co kdyby další Star Wars byl survival horor? Rozhodně to nezní špatně, určitě by menší změna prospěla, navíc potenciál by zde byl obrovský, vždyť svět Star Wars je prakticky nekonečný a jistě v by mnoha případech mohlo dojít na misi, kde se setkáme s monstry, a nebo smrtící nákazou?

Něco takového se objevilo už v roce 2009, když spisovatel Joe Schreiber napsal román Death Troopers. Sám v tu dobu říkal, proč neudělat menší odbočku, proč nevytvořit něco podobného Alienovi?

O něco podobného se pokouší móder Stefano Cagnani, který již nějakou dobu vytváří projekt Deathtroopers. Právě ten nás pošle do světa Star Wars, kde vypukne nákaza, která mění Troopery na zombíky! Jeho hru si můžete vyzkoušet (377 MB) zdarma, a jistě bude rád za zpětnou vazbu. Ve vývoji bude i nadále pokračovat a my doufáme, že jednou vyjde plnohodnotná verze.

Skvělý nápad pro velká studia

Podobného konceptu by se po vzoru Deathtroopers mohlo ujmout nějaké z větších studií, rozhodně by nebylo na škodu, kdyby se například mladý Jedi vydal na dříve neprozkoumaná místa, kde by se skrývala monstra nebo právě nemrtví Troopeři. Co myslíte?

A jak projekt hodnotí hráči? Nepřekvapivě velmi kladně, pojďme mrknout na některé reakce.

  • Naprosto miluji tento koncept, nemůžu se dočkat, až uvidím, co z toho bude
  • Zatím skvělé.
  • Skvělé demo, bavilo mě to.
  • Sakra, miluju to.…
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama